Telefonon este későn (11kor) felhívott egy férfi hang, hogy látott aznap X helyen, ahol tényleg ott voltam. Szerintetek aggódjak?
Konkrétan sportoltam egy edzőteremben, de ott sok ember van, annyira közeli ismerősöm nincs, aki tudja a számom. Nem tudom honnét tudja a számom.
Érdemes lenne jelezni a helynek?
Ma már az ördög sosem alszik, de a rendőrség egyelőre nincs benne a pixisben, mert semmi olyat nem mondott, amivel foglalkoznának.
Semmi furcsát nem vettem észre, de sok ember jár oda, főleg hétfőn délután (tegnap történt)
Fiatal 27 éves nő vagyok, bár nem kifejezetten csinos.
Szerintem leginkább az válik be, ha nem játszod az áldozatot. Tehát nyugodtan tiltsd le a zaklatót, ha esetleg élőben próbálkozik pl. az edzőteremben, akkor szólj neki vissza, és tarts magadnál önnvédelmi eszközt.
Ezek a zaklatók nagyon gyakran gyáva emberek, és könnyű prédára utaznak. Akit nem tudnak befosatni egy késő esti telefonnal, arról leszállnak.
Kivéve persze, ha kóros és mániás az illető, rád van kattanva. Lehet ilyen pszichiátriai eset is, de szerencsére nagyon ritka.
Elvileg edzőteremben járni tilos,ha jól tudom,és megvan még a rendelet.
Tehát innentől kezdve tényleg hanyagold az edzőzermet.
Szerintem ez figyelmeztető hívás volt,legközelebb ez az ember jelenti a rendőrségen.
8-as: Valóban zárva vannak az edzőtermek.
Emiatt elég gyanús, hogy kamu a kérdés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!