Mi lehetett ez akkor aznap? többi lent
Lépcsős házban élek mikor mentem fel a lépcsőn úgy a felsőfokoknál hallottam hogy mintha becsukódott volna az ajtó pedig Már becsuktam.Egyedül élek és ekkor nagyon berezeltem és eldobtam. Be menekültem a szobámba be zártam az ajtót és hallottam hogy röhög valami a lépcsőn.Már készültem hogy rá támadok arra valamire de aztán abbamaradt gondoltam megállt az ajtó előtt és vár rám de bátorságot vettem kinyitottam az ajtót úgyhogy mindjárt ütök mikor nyílik az ajtó De nem volt ott senki.Este 11:00 kor mikor már teljesen megnyugodtam elkezdett csörögni a telefonom először nem vettem fel de már mikor többször akkor felvettem bele ordítottam hogy mit akar ilyenkor és nem volt hang letettem majd újra hívott majd újra Felvettem és egy roboti hang bele mondta hogy
Púná ínfo da kečeri. Aztán letette és soha többet nem hívott ez a valaki úgy körülbelül éjjel 1:00 órakor lehetett mikor felébredtem arra hogy valami(valaki) nyöszörög a lépcsőn a kutya nem lehetett mert az ajtó be volt zárva a kutya meg kint volt és amíg valaki azt mondaná hogy a kutya kizárta akkor a kulcsot ben tartott amivel ki be zárom az ajtórt.Betörni meg nem törhetett be a kutya. Egyik nap mikor beszéltem az ismerőseimmel akkor mondták látni vélltek a környéken valami furcsa emberszerű lényt de még nem sikerült azonosítani hogy mi. Azóta nem történt velem ilyesmi mi lehetett akkor?
Gondolom aznap nem szedted be a gyógyszereidet. Vagy ha igen, akkor meg ittál is rájuk.
Bármelyik is volt, öreg hiba, mint a mellékelt ábra mutatja.
Tele információval és baromsággal
Ezt mondta neked a telefonban!
Most neked vagyon jó a képzelőerőd vagy begolyóztál vagy volt valami havered aki megtrollkodott!
Esetleg a telefonszámot megkaphatnánk amiről hívtak?
A vége ez az ismerősök láttak egy fura alakot ez annyira filmes, ezt lehet melléírtad a szaftosság kedvéért. Ezt a mondatot leszámítva hihető. Lehet valaki csak szivatott!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!