Megsértődnétek ha a haverotok azt mondja nem ér rá de aznap elmegy egy buliba amire meghívták?
Én mondjuk nem vagyok bulizós, nagy baráti társaságom sincsen, viszont vannak terveim, ötleteim, hobbijaim.
Ha előre megvan, hogy mondjuk túrázni megyek, vagy bármi leszervezett programom van, akkor azt nem feltétlenül fogom felborítani. Megmondom, hogy dolgom van és kész.
Persze ez nem aranyszabály, simán mondhatom azt is, hogy fussunk össze, és inkább elnapolom másik programot, ha az olyan.
A buli miatt nem ér rá. Ez teljesen oké, van magánélete, ami más barátokból is áll, nem csak belőled.
De ha azt mondja, hogy nem ér rá - majd elmegy horgászni, mert az az előre eldöntött programja, hogy ő szombaton egyedül horgászni megy, vagy otthon sorozatot néz - az is rendben van. Ha mindenkire behisztiznék, aki a hirtelen jött ötletem visszautasította azért, mert már megbeszélte előre, hogy mással találkozik, vagy eldöntötte már, mit csinál aznap, egy barátom se lenne.
Nem; nem állított valótlant, és úgy is cselekedett, ahogy azt mondta. A buli lehetett a már előre lefixált, eldöntött programja és azon részt is vett.
Ha a dologban lenne valami csavar, mondjuk ezzel az ürüggyel rázott le, de nem volt programja, akkor már más lenne a helyzet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!