Hogyha hívnak mobilon késő délután egy ügyben, de aznap már nem akarok azzal foglalkozni, akkor nem bunkóság nem felvenni, hanem másnap délelőtt visszahívni?
De, így is bunkóság.
Ha csörög a telefon, fel kell venni, hacsak nem vagy akadályozva.
Hát nálunk leshetnéd a munkádat. Nem vetted fel (persze nem is este 10-kor hívogatunk senkit), szépen hívjuk a következő embert.
Amikor én kerestem munkát, nekem sem volt luxus normál időben, délután magamnál tartani és felvenni a telefont. Azért ennyire legyünk már képesek, ha állást keresünk. Ez nem ugyanaz, mintha a Mancika hív és nincs már kedved aznap fecsegni vele.
8, Diákról van szó, aki "munkaidőben" iskolában van, ergo kapásból akadályoztatva van a telefonálásban a nap nagy részében.
Kérlek, világosíts fel, ha napközben a jó diák nem telefonál, munkaidő után meg a szövetkezetnek nem illendő telefonálnia, akkor hogy jutnak a diákok munkához szerinted?
Munkaügyben munkaidőben illik telefonálni.
Mondjuk én eleve utálom ha ilyenekkel hívogatnak. Küldjön e-mailt.
Szerintem teljesen jó, ha másnap beszéltek, nem várhatja el hogy végig készenlétben ülsz a telefon mellett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!