15-25 éves fiúk általában mit szoktak csinálni vasárnap délelőttönként?
Figyelt kérdés
2021. máj. 30. 10:41
1/8 anonim válasza:
A 15 az gyerek, a 25 már felnőtt, így erre nincs egységes válasz.
Mondjuk én 15 évesen leginkább aludtam, 25 évesen meg a csajomtól ballagtam haza. És ha éppen nem, akkor hobbiból autót szereltem, sportoltam, edzőtáborban voltam, vagy a kutyával (és haverokkal) múlattuk az időt, attól függően, hogy tél volt vagy nyár.
3/8 anonim válasza:
Merengeni azon, hogy miért nem kérdezi senki iskolán kívűl a pitagorasz tételt.
Vagy mikor mondja a pénztáros, hogy nem kel fizetni, ha csinálok neki egy vers elemzést.
4/8 Psylocyber válasza:
ébredés, reggeli, gépezés, olvasás, edzés, vagy a szombat esti dáridó kialvása :) de aki sportol annak pl előfordulhat, h épp meccs van.
5/8 anonim válasza:
Zenekar, edzés, kirándulás, találkozás haverokkal/barátnővel, vagy tanulás, hogy a délután szabad legyen. Nagyszülő látogatása stb. Sőt, akár ebédfőzés
6/8 anonim válasza:
Aludni délig. Ha előbb kel fel, akkor játszik a gépen (15)
8/8 anonim válasza:
Tegnap egész nap dolgoztam (füvet nyírtam), de általában ilyenkor alszom, gépezem, szerelek, vagy rokonokat látogatok.
Hétvégente szoktam még néha a haverokkal is találkozni, de azt általában délután.
Barátnő nincs.
21F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!