Barátom csak el van velem? A héten 6 napot dolgozik a barátom, ezért nem találkozunk hétfőtől - szombatig.Vasárnap az egyetlen szabadnapján pihenni akar, ezért azt mondta, hogy a héten már ne találkozzunk (egy pár órára se).
Figyelt kérdés
Három hónapja járunk.2021. márc. 25. 14:33
1/18 anonim válasza:
Én úgy gondolom: Három hónapig járTAtok.
2/18 anonim válasza:
Meg lehet érteni azért őt is.
Milyen munkát végez,ha szabad kérdeznem?
3/18 anonim válasza:
Hát én ha szeretek valakit, akkor megpróbálok minnél több időt vele lenni. Az én párom is dolgozik, igaz csak 5 napot. Hétközben is szoktunk általában találkozni és együtt aludni, hétvégén pedig mindig együtt vagyunk. Szerintem ülj le és beszéld meg vele ezt az egészet.
4/18 anonim válasza:
Vasárnap azért egy ott alvás beleférhetne szerintem.Mennyit dolgozik?12 órázik?Mert ha igen akkor megértem hogy fáradt de ez így hosszútávon nem lesz túl jó.Mit dolgozik?Ennyi infóval nem lehet megítélni a helyzetet teljes mértékben
5/18 anonim válasza:
Ha egyébként nem ez a jellemző, akkor egy-egy húzós hetet szerintem igazán el lehet nézni a másiknak mindenféle kombinálás nélkül.
6/18 A kérdező kommentje:
Fizikai munkát végez 12 órában. Általában heti 5 napot dolgozik. A mostani kivételes eset. Hétvégente nem nagyon szertne a Tvz-en kívül mást csinálni.
2021. márc. 25. 15:03
7/18 A kérdező kommentje:
Szerelői, karbantartói munkát végez.
2021. márc. 25. 15:05
8/18 anonim válasza:
Így már megértem.Te is fáradt lennél ha ennyit dolgoznál azt hiszem.Nem feltétlen van baj.Lehet tényleg csak fáradt.Nekem is ennyi energiám lenne mint neki ha ilyen munkám lenne
10/18 anonim válasza:
Ahogy visszaemlékszem, amikor szerelmes voltam este 10-kor elindultam 20 km-re, hogy lássam a szerelmem tárgyát.
Ahol egy tévézés prioritást élvez a pár előtt, ott gondok vannak.
Arra már nem is merek gondolni, hogy a szombati munka és a vasárnapi tévézés mást takar.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!