Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Barátom csak el van velem?...

Barátom csak el van velem? A héten 6 napot dolgozik a barátom, ezért nem találkozunk hétfőtől - szombatig.Vasárnap az egyetlen szabadnapján pihenni akar, ezért azt mondta, hogy a héten már ne találkozzunk (egy pár órára se).

Figyelt kérdés
Három hónapja járunk.

#barát #elvan #kevésidőegyütt
2021. márc. 25. 14:33
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
40%
Én úgy gondolom: Három hónapig járTAtok.
2021. márc. 25. 14:36
 2/18 anonim ***** válasza:
25%

Meg lehet érteni azért őt is.

Milyen munkát végez,ha szabad kérdeznem?

2021. márc. 25. 14:37
 3/18 anonim ***** válasza:
24%
Hát én ha szeretek valakit, akkor megpróbálok minnél több időt vele lenni. Az én párom is dolgozik, igaz csak 5 napot. Hétközben is szoktunk általában találkozni és együtt aludni, hétvégén pedig mindig együtt vagyunk. Szerintem ülj le és beszéld meg vele ezt az egészet.
2021. márc. 25. 14:38
 4/18 anonim ***** válasza:
18%
Vasárnap azért egy ott alvás beleférhetne szerintem.Mennyit dolgozik?12 órázik?Mert ha igen akkor megértem hogy fáradt de ez így hosszútávon nem lesz túl jó.Mit dolgozik?Ennyi infóval nem lehet megítélni a helyzetet teljes mértékben
2021. márc. 25. 14:45
 5/18 anonim ***** válasza:
21%
Ha egyébként nem ez a jellemző, akkor egy-egy húzós hetet szerintem igazán el lehet nézni a másiknak mindenféle kombinálás nélkül.
2021. márc. 25. 14:46
 6/18 A kérdező kommentje:
Fizikai munkát végez 12 órában. Általában heti 5 napot dolgozik. A mostani kivételes eset. Hétvégente nem nagyon szertne a Tvz-en kívül mást csinálni.
2021. márc. 25. 15:03
 7/18 A kérdező kommentje:
Szerelői, karbantartói munkát végez.
2021. márc. 25. 15:05
 8/18 anonim ***** válasza:
50%
Így már megértem.Te is fáradt lennél ha ennyit dolgoznál azt hiszem.Nem feltétlen van baj.Lehet tényleg csak fáradt.Nekem is ennyi energiám lenne mint neki ha ilyen munkám lenne
2021. márc. 25. 15:07
 9/18 anonim ***** válasza:
28%
Érdekes...
2021. márc. 25. 15:15
 10/18 anonim ***** válasza:
32%

Ahogy visszaemlékszem, amikor szerelmes voltam este 10-kor elindultam 20 km-re, hogy lássam a szerelmem tárgyát.

Ahol egy tévézés prioritást élvez a pár előtt, ott gondok vannak.

Arra már nem is merek gondolni, hogy a szombati munka és a vasárnapi tévézés mást takar.

2021. márc. 25. 15:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!