Falukban miért bámulják meg az embert? Akár kerékpárral megyek, akár kocsival, mintha ufó lennék.
Én városi vagyok de egyszer mentem címre elég messzire és bevitt a GPS egy faluba.
Már késő volt (este 8 körül) és folyamatosan láttam, hogy mindenki rám szegezi a szemét. A végén az lett belőle, hogy rendőrt hívtak rám, már jóval a falu után kaptak el.
Nem értettem az egészet, de közölték a rendőrök miután mindent rendbe találták, hogy eléggé paranoiásak a falu lakók és minden számukra ismeretlen járműre képesek rendőrt hívni. Legszívesebben nem jönnének ki, de nem tehetik meg.
Szóval igen, a falu már csak ilyen.
Mett ismeretlen vagy nekik, plusz unatkoznak. Meg mertbazért van a szemük, hogy nézzenek vele.
Amúgy nem csak te érzed úgy, hogy néznek? Velem volt már többször is, hogy a szemem sarkából úgy tűnt engem néznek, de amikor jobban odanéztem, láttam, hogy egyáltalán nem figyelnek rám.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!