Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Falukban miért bámulják meg...

Falukban miért bámulják meg az embert? Akár kerékpárral megyek, akár kocsival, mintha ufó lennék.

Figyelt kérdés
Köszönöm a válaszokat

2021. márc. 13. 22:51
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
100%
Fogalmam sincs engemet is bámulnak mint borjú az újkapura.
2021. márc. 13. 22:52
 2/15 anonim ***** válasza:
38%
Ezt főleg a C-típusú polgárok teszik.
2021. márc. 13. 22:57
 3/15 A kérdező kommentje:
#2 Nem a cigányok csinálják.
2021. márc. 13. 22:58
 4/15 anonim ***** válasza:
66%
Kíváncsiság
2021. márc. 13. 22:58
 5/15 anonim ***** válasza:
78%
#4 Mit kiváncsiskodnak? Engem is érdekelne mert engem is bámulnak. #1-es voltam.
2021. márc. 13. 23:03
 6/15 GretaThunberg ***** válasza:
67%
Lehet hogy nem odaillő kerékpárral, vagy autóval mászkálsz, te kis burzsujj
2021. márc. 13. 23:07
 7/15 anonim ***** válasza:
80%

Én városi vagyok de egyszer mentem címre elég messzire és bevitt a GPS egy faluba.

Már késő volt (este 8 körül) és folyamatosan láttam, hogy mindenki rám szegezi a szemét. A végén az lett belőle, hogy rendőrt hívtak rám, már jóval a falu után kaptak el.

Nem értettem az egészet, de közölték a rendőrök miután mindent rendbe találták, hogy eléggé paranoiásak a falu lakók és minden számukra ismeretlen járműre képesek rendőrt hívni. Legszívesebben nem jönnének ki, de nem tehetik meg.

Szóval igen, a falu már csak ilyen.

2021. márc. 13. 23:09
 8/15 A kérdező kommentje:
Utolsó ez azért elég durva.
2021. márc. 13. 23:25
 9/15 anonim ***** válasza:
86%
Hat ahol en laktam ott biztos nem bamulnanak meg benneteket. Ott siman vegig lehet menni a falun ugy, hogy embert sem latsz. Magas keritesek vannak. Oda megy be, vagy jon ki egy auto. Aztan kapu zarodik.A lakosok kulombozo varosokba jarnak be dolgozni. Altalaban autoval. Szoval az sincs, hogy buszon vagy varakozas kozben latjak egymast. A helyi boltba sem sokan jarnak, mereg draga. Inkabb varosban veszik meg. A gyerekek is kulombozo helyekre jarnak iskolaba. Nekem mint egykori falusinak igen fura amikor a TV-ben ilyen Mi kis falunk szeru sorozat megy. Hogy beteszi a labat az idegen, aztan rogton megismeri a fel falut. Hat felenk ez nem igy van.
2021. márc. 14. 00:03
 10/15 anonim ***** válasza:
65%

Mett ismeretlen vagy nekik, plusz unatkoznak. Meg mertbazért van a szemük, hogy nézzenek vele.

Amúgy nem csak te érzed úgy, hogy néznek? Velem volt már többször is, hogy a szemem sarkából úgy tűnt engem néznek, de amikor jobban odanéztem, láttam, hogy egyáltalán nem figyelnek rám.

2021. márc. 14. 00:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!