Kerékpárral való közlekedés közben kell maszkot viselni?
Figyelt kérdés
2021. márc. 9. 16:16
1/26 anonim válasza:
Ha kimentél az utcára, akkor kötelező!
Ha otthon tekersz a szobabiciklin, akkor nem muszáj.
2/26 anonim válasza:
Ha azt mondod a rendőrnek, hogy te most sportolsz, akkor nem kell.
3/26 anonim válasza:
1. Szobabicajjal hogy közlekedsz??Gondolkodj már mielõtt trollkodni próbálsz...
4/26 Ibw4x válasza:
te hülye vagy....
kérdező : nem, az utcán biciklizés közben nem kell.
5/26 anonim válasza:
Sportolásnak számít. Én viszont személy szerint hordok egy sálszerűséget a szám előtt 15 fok alatt, mert könnyen megfázik a torkom
6/26 anonim válasza:
#5 sportolásnak számít = nem kell.
7/26 anonim válasza:
NEM KELL!
Új rendelet, 3. paragrafus (2) bekezdés. Egyéni sport esetén NEM kell maszk.
8/26 anonim válasza:
nem kéne beledumálnom, mert tuti rommá pontoztok majd...
de!
Ha Manyika néni a camping kerékpárral csapat a cba-ból hazafelé, elöl-hátul kosár tele cuccal az eléggé nem sportolási cél! Tehát neki kell a maszk!
Ennek analógiájára szerintem mindenkinek kellene aki munkába, boltba, stb mennek.
Mi a sportolási célű kerékpározás?
Ha én felülök a trekkingre csak azért, hogy menjek egy kört a vásorban (sportoljak), de közben bemegyek a pékségbe néhány kifliért akkor onnantól már nem sportolás?
ehhhh....
9/26 anonim válasza:
8: minek bonyolítod túl az egészet...???
10/26 anonim válasza:
Én minden nap bicajozok min. 20-25 km-t Budapesten belül. Közben vásárolok is. Boltban nyilván felveszem a maszkot - de az útközben soha. Számtalan esetben találkoztam rendőrrel, polgárőrrel, közteressel..... Soha senki nem vont kérdőre, hogy most épp nem sportolok, mert fel van csattintva egy vekni a csomagtartómra... :)))))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!