Tényleg így van, jönnek szembe bicajjal, és még ők néznek rád csúnyán ha nem akarsz elhúzódni előlük. Én az Árpádhídon szoktam találkozni ezzel a jelenséggel.
2020. aug. 23. 17:22
2/11 anonim válasza:
Még mindig jobb mint az autók között 10 centire, 40-el.
2020. aug. 23. 17:28
3/11 anonim válasza:
Nem úgy van, hogy ahol nincs felfestve kerékpárút, akkor az autók között kell menniük? Csak kérdezem, nem tudom.
2020. aug. 23. 17:30
4/11 belapus válasza:
Úgy rémlik, az elektromos rollerrel nem közlekedhetnek közúton.Mintha a rendőrség már néhány büntetést kiosztott érte.A kerékpárosokat ez nem menti.
Az is igaz, hogy kevésbé biztonságos a helyzet a gépjárművek között.
2020. aug. 23. 17:32
5/11 anonim válasza:
Fel kell lökni őket. :D
2020. aug. 23. 17:32
6/11 anonim válasza:
Tehát a gyalogosoké a járda, biciklivel a bicikli úton, vagy a rendes úton az autók mellett kell menniük. Ha viszont mégis a járdán jönnek, akkor nekik kellene figyelni a gyalogosokra és nem fordítva.
2020. aug. 23. 17:34
7/11 anonim válasza:
Mert sajnos sokan nem mernek az úttesten menni. Ez pedig annak köszönhető, hogy sok autós agresszívan viselkedik a kerékpárosokkal: pl. centizgetés, dudálás, beszólogatás. Én magam is megkaptam már párszor néhány kedves autóstól, hogy "miért nem a járdán mész?".
Hidd el, ha az autósok nem terrorizálnák őket, akkor eszükbe nem jutna a gyalogosokat kerülgetni a járdán.
2020. aug. 23. 18:49
8/11 anonim válasza:
Hol menjenek? 100x jobb, minthogy az úton menjenek.
2020. aug. 23. 19:10
9/11 anonim válasza:
Mennek ezek mindenhol. amúgy ha már a járdán emberek közt megyek bármivel, akkor nem ész nélkül húzok,hanem lassan elgurulgatok köztük.
2020. aug. 23. 19:16
10/11 anonim válasza:
Baranyában egy 1000 lelkes faluban lakom. itt is ugyanúgy mennek, szóval nem lakhelyspecifikus a dolog.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!