Délelőtt/ délután te mosnál ruhát, ha a szomszédaidnak elromlott a mosógépük?
Figyelt kérdés
2021. jún. 3. 19:32
1/10 anonim válasza:
Nem egészen értem a kérdést, lehet, hogy rosszul értelmezem, de miért nem mosnék?
2/10 anonim válasza:
Mi ez a mai mosógépes kérdések?
https://www.gyakorikerdesek.hu/emberek__egyeb-kerdesek__1117..
Valakinek az agyát is kimosták? :D
3/10 anonim válasza:
HÁt attól, hogy az övék elromlott, attól én miért ne moshatnék bármikor?
4/10 anonim válasza:
Mivan?
Szolidáris vagy a szomszéddal ezért aztán te sem mosol?
5/10 anonim válasza:
Attol fugg, milyen viszonyban vagy veluk. Ha jo, akkor athozhatnak kimosni a ruhaikat, vagy mire iranyult a kerdes?
6/10 anonim válasza:
Persze. De ha a szomszéd szomszédjának romlik el, akkor már én se merek mosni...
7/10 anonim válasza:
Én a patak parton a Börzsönyben a kövekhez szoktam csapkodni, miután jól beszappanoztam mindegyiket.Néha megnéznek a túrázók de ennyi élmény ér max, mikor a természetben az ősi módszerekkel mosok.
8/10 anonim válasza:
Szerintem te valamit eléggé kihagytál a kérdésből. Azt akarják, hogy te mosd ki a mosatlanjukat? Mert akkor nyugodtan mondd meg nekik, hogy nem vagy mosoda, vagy fizessék meg szépen.
9/10 anonim válasza:
Ha közeli barátom lenne a szomszéd, és szükséghelyzet van, pl. kisbabás és kell a tiszta holmi, akkor kisegíteném egy adag mosással. S persze ő pakolja be és ki.
Minden más esetben tessék elmenni a mosodába, azért vannak ilyen szolgáltatások. Vagy spóroljon a cuccokkal és várja ki, amíg megjavítják a gépét.
10/10 anonim válasza:
Persze, hogy nem. Ha a szomszédé elromlik, akkor én se mosok, és szolidaritásból koszos, büdös ruhában járok...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!