Mi visz rá arra egy magánvállalkozót, hogy délután és
este dolgozzon, a reggelt pedig kb átaludja?
Figyelt kérdés
Haveromról van szó. Képes nekiállni meg este 10-kor kávét inni és hajnali 4-ig dolgozni, aztán délelőtt 11-ig nem elérhető, reggelt kb átalussza és déltől ügyeket intéz. De ez nem egészséges, hiszen köztudott, hogy az ember agya reggel fog jobban.
Nem mindenkinek, vannak bagoly és pacsirta típusú emberek. Más-más bioritmussal. Teljesen normális.
2021. febr. 17. 18:40
3/16 anonim válasza:
En ejszaka aktivabb vagyok.
2021. febr. 17. 18:41
4/16 anonim válasza:
Nem mindenki ugyanabban az időpontban aktív.
Én egyetemen vizsgaidőszakban éltem pont úgy, mint a haverod.
Most vállalkozóként is csak azért tartok hagyományos munkarendet, mert sok ügyet kell intéznem, amit csak napközben lehet.
2021. febr. 17. 18:45
5/16 anonim válasza:
Nekem sem reggel fog a legjobban az agyam, szokás és bioritmus kérdése.
2021. febr. 17. 18:51
6/16 anonim válasza:
Egyéni vállalkozó, a saját maga főnöke, úgy osztja be az idejét ahogy akarja. Ha éjjel szeret dolgozni, hát ő akkor dolgozik. Nincs ebbe semmi rossz. Reggel én se vagyok produktív.
2021. febr. 17. 18:51
7/16 Miss Endzsi válasza:
Pont ilyen a szembeszomszédunk, keres eleget ahhoz, hogy bevállalja ezt a ritmust.
2021. febr. 17. 18:55
8/16 anonim válasza:
Egyáltalán nem köztudott, hogy az agy reggel fog jobban, ez te állítod, mert nálad így van, ez nincs igazolva, sokaknak pont ellenkezően van
2021. febr. 17. 18:59
9/16 anonim válasza:
"köztudott, hogy az ember agya reggel fog jobban"
Hát nekem mindig is estefelé fogott jobban az agyam. Évek óta dolgozom, de sokszor van így is, hogy napközben nem találom a helyem, aztán este mikor mindenki elmegy haza beteszek egy filmet és tolom. Legutóbb is hajnal 2-ig dolgoztam, egy este alatt termelékenyebb voltam mint előtte egész héten.
2021. febr. 17. 19:00
10/16 anonim válasza:
Amúgy az veszi rá, hogy így is tud pénzt keresni.
Nekem kedvencem, hogy sok munkatársam beszól, mert én csak 9-10-re jövök be bezzeg ők fél 8-kor bent vannak...ja. Csak közben egész na teng-leng, fél 4-kor meg feláll és haza megy.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!