Szerinted azért nem ír vissza, mert megsértődött vagy semmi köze hozzá?
Olyan már máskor is volt, hogy ha megírtam neki valami jó dolgot ezzel a férfival kapcsolatban, akivel egyébként csak barátok voltunk (legalábbis a barátság biztos megvolt, majd kiderül mi lesz/nem lesz még), akkor részben támogató volt és biztatott, de közben meg úgy fogalmazott, hogy abból egyértelmű volt, hogy ő is jóban van vele, neki is jó barátja, ilyenek. Például fogalmazott úgy, hogy mivel ő és én olyan jóban vagyunk vele szóval "te és én". Máskor meg ha megírtam neki, hogy valahogyan kedves volt velem, gondoskodó, segítőkész (ez a férfi), akkor amellett, hogy bátorított, hogy ez milyen jó, megírta azt is, hogy vele is milyen kedves. Tegnap megmondtam neki, hogy milyen utalásokat tett az a férfi, milyen jeleket küld, de korábban nem voltam biztos az érzéseiben, hogy kölcsönös-e és akkor azt írta erre az a nő, hogy ha már azt hiszem nem érez irántam, akkor elmondja, hogy éppenséggel szerinte engem jobban szeret (a férfi).
Ezek a dolgok kicsit gyanúsak voltak, de mivel a barátságba is sok minden belefér, kedvesség, segítőkészség, a szeretet is és tényleg egy nagyon jólelkű férfi, mindenkinek segít szívesen, sok barátja van, ezért akkor nem akartam egyből féltékenységre gondolni.
Szerintem egyértelműen féltékeny.
Elég gáz egy nő, h férje van és közben féltékeny egy pasira....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!