Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Te megsértődnél rajta ha a barátod egy ismeretlen csaj privát insta profilról beköveti, párod meg vissza követné a csajt?
Nekem elég szarul esett, szóba került köztünk és azt mondta nem ismeri, nem akar tőle semmit és amúgy is messze lakik.
Te megsértődnél ezen vagy nem?
A csaj ki is követte pár óra múlva egyébként
Te jó ég!Bekövetkezett, most mi lesz?B#zd veled van és nem vele!Én ezért hagytam ott a csajomat mert már a lány barátaimmal se beszélgethettem mert kiverte a Hisztit!
Téged szeret nem?Ez olyan hülye logika a nőknél....
A csaj valszeg csak azért követte be, hogy kövesse vissza és legyen + követője.
A csávód meg valószínűleg olyan jómadár, aki vakon vissza követ mindenkit. Ez csak a net. Tessék kimozdulni és ÉLNI.
Nem lenne min megsértődnöm, mi nem használunk ilyen szenny közösségi oldalakat
18L 22F
Ilyenekkel teljesen felesleges foglalkozni. Csak magad idegesíted vele, (meg a párod).
Kivel foglalkozik minden nap? Kitől kérdezi meg, hogy hogy érzi magát, hogy telt a napja? Kit hallgat végig?
Kivel alszik együtt? Kivel megy el randizni?
Na ezek a kérdések számítanak. Az, hogy kit követ instán tökmindegy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!