Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Te megsértődnél rajta ha a...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Te megsértődnél rajta ha a barátod egy ismeretlen csaj privát insta profilról beköveti, párod meg vissza követné a csajt?

Figyelt kérdés

Nekem elég szarul esett, szóba került köztünk és azt mondta nem ismeri, nem akar tőle semmit és amúgy is messze lakik.

Te megsértődnél ezen vagy nem?

A csaj ki is követte pár óra múlva egyébként

2019. febr. 16. 14:00
 1/9 anonim ***** válasza:
53%
Igen nekem is szarul esne
2019. febr. 16. 14:30
 2/9 anonim ***** válasza:
84%

Te jó ég!Bekövetkezett, most mi lesz?B#zd veled van és nem vele!Én ezért hagytam ott a csajomat mert már a lány barátaimmal se beszélgethettem mert kiverte a Hisztit!

Téged szeret nem?Ez olyan hülye logika a nőknél....

2019. febr. 16. 14:58
 3/9 anonim ***** válasza:
57%
Na pont ezért kevés a normális kapcsolat, mert ilyen hülyén álltok hozzá. Tökmindegy ki követi és ő kiket követ, van magánélete, azt csinál amit akar, miért ne követhetne lányokat? Nekem is vannak lány ismerőseim és nem fogom feladni őket egy csaj miatt. Fordítva is igaz. Ha lenne barátnőm nyugodtan ki járhatna a haverjaival nem zavarna. Ha nem tudsz benne megbízni, akkor minek vagy vele?
2019. febr. 16. 15:48
 4/9 anonim ***** válasza:
Jajj, istenem...
2019. febr. 16. 19:59
 5/9 anonim ***** válasza:
100%

A csaj valszeg csak azért követte be, hogy kövesse vissza és legyen + követője.

A csávód meg valószínűleg olyan jómadár, aki vakon vissza követ mindenkit. Ez csak a net. Tessék kimozdulni és ÉLNI.

2019. febr. 17. 05:52
 6/9 anonim ***** válasza:
Szerintem szakíts a pároddal még mielőtt megcsalna... -.-
2019. febr. 17. 08:42
 7/9 anonim ***** válasza:

Nem lenne min megsértődnöm, mi nem használunk ilyen szenny közösségi oldalakat

18L 22F

2019. febr. 17. 08:48
 8/9 anonim válasza:
Uristen erre inkabb nem mondok semmit🤦🏻‍♀️
2019. febr. 18. 17:36
 9/9 anonim ***** válasza:
66%

Ilyenekkel teljesen felesleges foglalkozni. Csak magad idegesíted vele, (meg a párod).

Kivel foglalkozik minden nap? Kitől kérdezi meg, hogy hogy érzi magát, hogy telt a napja? Kit hallgat végig?

Kivel alszik együtt? Kivel megy el randizni?

Na ezek a kérdések számítanak. Az, hogy kit követ instán tökmindegy.

2019. febr. 18. 20:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!