Nem tudom feldolgozni, amit tettem. Egy helytelen mondat miatt elvesztettem pénzt, karriert, szerelmet és egészséget! Volt egy nagy lehetőségem, de sajnos elrontottam! Mit tudtok javasolni?
Figyelt kérdés
jún. 22. 13:46
41/50 anonim válasza:
De tisztelt Kérdező, már megbocsássál bzd.+!!?? ha mindannyiunknak leírnád privátba: Akkor mi a fakom különbség van, ha kiírod nyilvánosra?
42/50 anonim válasza:
Dombon ülő fűcsomó legyek ha vágom mire gondolsz kérdező. Nekem leírtad, de egy mukkot se értek az egészből.
Ha nem írod ki ide a közösbe majd ki írom én. Hátha valaki megfejti.
43/50 anonim válasza:
#42 nem is az a cél, csak hogy sajnáld szegényt a bolhából elefánttá nagyított problémája miatt.
45/50 anonim válasza:
Hát ilyen férfiért nem kár szerintem, max. a pénzt bánhatod.
47/50 anonim válasza:
Leginkább azt, hogy fejlessz magadon, mert ez az önsajnáltatás party nagyon ciki, főleg azt tekintve, hogy milyen "egy darab mondatocskán" buktál el mindent. Önkritika, önreflexió.
48/50 anonim válasza:
Most töröltem a kérdést az elérhetőségemből. Számomra értelmetlen.
49/50 anonim válasza:
Nekem irt privit, de valaszolni nem valaszoltam, hisz kb az is erthetetlen amit irt...
50/50 anonim válasza:
Nem sok olyan hiba létezik, ami önmagában képes mindent így romba dönteni. Még ha súlyos hibát követsz el, akkor is vannak mindig új lehetőségek helyrehozni, változtatni, megoldásokat találni.
A kulcs, hogy nem keseregni kell az elkövetett hibán a végtelenségig, hogy örökre megbélyegezhesse az életed, hanem a helyzet javítására, a problémák megoldására, új lehetőségek felkutatására koncentrálni.
Ha ennyire nem tudod feldolgozni a történteket, akkor fordulj pszichológushoz, aki segít benne, hogy helyrehozd az életed és megkeresd a megoldásokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!