Nem tudom feldolgozni, amit tettem. Egy helytelen mondat miatt elvesztettem pénzt, karriert, szerelmet és egészséget! Volt egy nagy lehetőségem, de sajnos elrontottam! Mit tudtok javasolni?
Figyelt kérdés
jún. 22. 13:46
1/50 anonim válasza:
Ennyiböl nem lehet megtudni, miröl van szó, EGY MONDAT miatt nem lehetséges ilyesmi, hacsak nem nagyon durva dolgot mondtál.
VAGY leírod rendesen, miröl van szó, VAGY nem lehet segítö választ írni.
2/50 A kérdező kommentje:
Privátban szívesen leírom
jún. 22. 13:51
4/50 A kérdező kommentje:
Nem szeretném itt leírni, csak privátban!
jún. 22. 13:55
5/50 anonim válasza:
Egyetlen egy mondattal nem igazán lehetséges ez szerintem, maximum az i-re a pont lehetett az a mondat.. az odáig vezető út lehet kérdéses inkább
6/50 anonim válasza:
Nem tudom, elképzelni, mi az, ami egy mondat, és csak arra effektíve mindened tropára ment. Csak erre vezethető vissza minden, vagy esetleg igazából közvetett kapcsolat van a következményekkel?
Ha gondolod, fejtsd ki nyugodtan!
7/50 anonim válasza:
Nekem is az a meglátásom, hogy lehetett ott más indok is, csak adtál egy okot, amire lehet fogni az egészet.
8/50 anonim válasza:
Segítek, a helytelen mondat ez volt: "Nem lesz baj, Ödönke, mindenki ezt csinálja, de azért ígérd meg, hogy nem mondod el senkinek!"
9/50 anonim válasza:
Privátban szívesen elolvasom, hogy mi történt.
10/50 anonim válasza:
Miért hozol IDE egy kérdést, ha első mondatod az, hogy itt nem mondod el mi történt. Attól függ milyen jellegű a kérdésed, menj el privátban:Egy paphoz a gyóntatószékbe, vagy egy ügyvédhez az irodájába.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!