Nem tudom feldolgozni, amit tettem. Egy helytelen mondat miatt elvesztettem pénzt, karriert, szerelmet és egészséget! Volt egy nagy lehetőségem, de sajnos elrontottam! Mit tudtok javasolni?
Figyelt kérdés
jún. 22. 13:46
11/50 A kérdező kommentje:
Nem szeretném, hogy visszaolvasható legyen.
jún. 22. 14:19
12/50 A kérdező kommentje:
Csak úgy érzem segít, ha tudok erről beszélni, azért írtam a privátot.
jún. 22. 14:21
13/50 anonim válasza:
"Nem szeretném, hogy visszaolvasható legyen."
Mi meg nem vagyunk táltosok. Vajákosokat az ezotéria részen vagy a telejósdában találsz.
14/50 anonim válasza:
Hát azért ahhoz jó nagyot kellett mondani. Valószínűleg nem ezen múlt semmi, csak lehet ez volt a pont, ahol már betelt a pohár. Ha már a kérdésre nem lehet válaszolni mert titok, itt egy lehetséges megfejtés: "Hitler nem csinált semmi rosszat".
Errefelé azért nem olyan erős a cancel culture, hogy egy elszólásért a fejed vegyék, ahhoz nagyon magas és elismert pozícióban kell lenni, és olyanokat mondani, hogy Polt nem az ura a helyzetnek, vagy aláfirkálni gyerekbaszók és terroristák kegyelmét.
15/50 anonim válasza:
Ez egy anonim oldal. A lőtéri kutya se fogja tudni ki is vagy.
16/50 Noren1989 válasza:
20/50 anonim válasza:
Nekem leírta privátban. Olyan dolgot mondott ami hitlerhez meg a nőkhöz köthető…
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!