Nem tudom feldolgozni, amit tettem. Egy helytelen mondat miatt elvesztettem pénzt, karriert, szerelmet és egészséget! Volt egy nagy lehetőségem, de sajnos elrontottam! Mit tudtok javasolni?
Látom nem érted, hogy mi is ezzel a probléma. Igaza volt a 26-osnak. Mondjuk meg nem lepődik az ember az ilyesmin, hiszen ilyen az emberek többsége, hogy csak a saját sérelme számít, másoké kit érdekel...
Mert nyomja, nyomasztja és így szabadul meg a stressztől.
"Nem mondhatom el senkinek, elmondom hàt mindenkinek" effektus.
Mondjuk valaki tényleg kiirhatnà, h egy 1-10skàlàn mrkkora baromsàgot csinàlt Kérdezőnk 😂🤡
Nem állítanám biztosan, hogy túlzol, ha nem vetted volna bele az egészséget is.
Egyébként ember vagy, fiam?
"Ha van szíved, hogy mindazt, mit elértél,
Ha kell, egyetlen kockára rakd,
s túltegyed magad, ha vesztesség ér,
s ne legyen róla többé egy szavad;
Ha tudsz még küzdeni, mikor a lelked,
ideged, izmod régesrég halott,
s helytállnak, mikor nincs más benned,
csak a tudat, hogy ki kell tartanod
[...]
minden kincsével bírod ezt a földet,
s ami még több, ember vagy, fiam."
Prózaibbra fordítva a szót:
- akkor és ott azt találtad a leghelyesebbnek, amit tettél, nem tudtad volna jobban csinálni, mert nem tudsz visszamenni az időben
- majd lesz másik munkád, szerelmed, lesz pénzed, az egészségnek meg mint mondtam nem sok köze van ehhez (legfeljebb annyi, hogy fölöslegesen belehülyülsz ebbe a hülyeségbe)
Ennyi, a többi csak duma.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!