Nem tudom feldolgozni, amit tettem. Egy helytelen mondat miatt elvesztettem pénzt, karriert, szerelmet és egészséget! Volt egy nagy lehetőségem, de sajnos elrontottam! Mit tudtok javasolni?
Figyelt kérdés
2024. jún. 22. 13:46
21/50 anonim 

válasza:

Erre csak a konkrét történet tudtában lehet válaszolni. Küldj privátot, ha gondolod és leírom a meglátásaimat.
22/50 A kérdező kommentje:
Nem így van!
2024. jún. 22. 15:51
23/50 anonim 

válasza:

Hát náciként nem tudom mit gondoltál mi fog történni? Előléptetnek? Örülj neki hogy nem jelentett fel azért a kolléganőd amit tettél, és húzd meg magad.
24/50 anonim 

válasza:

"Nem szeretném itt leírni, csak privátban!"
Akkor mi a xarnak tetted fel a kérdést is, ha ennyire be vagy pelenkázva??
25/50 anonim 

válasza:

Gyurcsány , te vagy? Ezt elkurtad.
26/50 anonim 

válasza:

Mondjuk azt nem értem, hogy akinek leírta privátban, miért oszt meg ebből bármit is itt a kérdés alatt?
27/50 A kérdező kommentje:
Én sem értem.
2024. jún. 22. 16:08
28/50 anonim 

válasza:

Írd le privátban. Ha tudok segítek
29/50 Senior Séf 

válasza:

Privátban szívesen elolvasom, hogy mi történt.
30/50 anonim 

válasza:

26, azért osztottam meg mert kíváncsiak vagytok nem? Itt kerdezoskodtok mióta kiírta a kerdest
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!