Egyetértetek azzal, hogy az a személy, aki intelligens, az rendelkezik azzal a tulajdonsággal, hogy képes elfogadni mások zenei ízlését?
Tudom, unalmas a téma, de Azahriah kapcsán jutott eszembe ez a kérdés. Az ország egyik fele szereti, a másik utálja, és van pár kivétel, akinek semleges. Nem is ez a lényeg...
Akik csak úgy csendben utálják még csak egy dolog. De azok, akik úgy utálják, hogy ennek minden cikk alatt hangot is adnak, pláne úgy, hogy a rajongóit, akik szeretik a zenéjét, azokat szidják, sértegetik, azt nem fogom sose megérteni. Nem kell szeretni, nem kell szeretni a zenéjét sem, de ha már kommentelgetünk, akkor fogalmazzunk meg róla normális kritikát. Ne csak az értelmetlen sértegetést toljátok, mert ettől butának tűntök. Szerintem, aki intelligens, az el tudja fogadni, hogy nem a saját ízlése határozza meg, hogy mi a jó. Aki intelligens, el tudja fogadni, hogy mindenkinek más tetszik, és nem kezd el ízlésen vitatkozni.
De azért még visszalépek, mint Colombo az ajtóból:
-szóval, lenne még itt valami..: itt azi ügyében szerintem többről van szó, mint zenei ízlés, és ezt többek közt mi sem bizonyítja jobban, mint a Te pártnévvel való támadásod.(31#) De tudom, megint csak kiragadtam a kontextusból valamit...:D
Ez az oka annak is, amiről a kérdésed szól: miért támadják őt annyira, mitől van akkora hátszele...sikere :D
Oké
Senkit se érdekel ha valakinek tetszik a zenéje és azt hallgatja. Engem legalábbis egy kicsit se zavarja ha valaki a közelemben szeretné.
Az viszont már inkább zavar hogy az ember képébe tolják és valamiért nagyon nyomják. Nyilván van oka de elég undorító jobb nem tudni. Ez zavaró inkább. Tehát aki nem szereti annak nincs lehetősége kiiktatni mér erőszakosan a képébe van tolva
Sajnálom, hogy a képedbe tolják, ez valóban bunkó dolog. Egyetértek, hogy csak azoknak kellene hallgatniuk, akik szeretik. Neked mikor kellett úgy hallgatni Azahriaht, hogy nem akartál?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!