Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Mi a véleményetek a szingliadó...

Mi a véleményetek a szingliadó elméletről, és ennek a társkeresési piacra gyakorolt hatásairól?

Figyelt kérdés

Az elmélet blackpilles verziójára gondolok, amely súlyos adókulcsot vetne ki (nemtől függetlenül!) a (terméketlenség kivételével) gyermektelen felnőttekre

Az elmélet szerint ha a nők rá lennének szorítva a gyermekvállalásra, akkor a monogám elköteleződésre is rászorulva helyreállna a párkapcsolati piac

Persze sokan akkor is bevállalnák a gyermektelenséget, de a csok-ból látszik hogy nagyon is van hatása az ilyen intézkedéseknek

máj. 6. 22:35
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
 91/97 anonim ***** válasza:
A csok aztán már nem oszt, nem szoroz, elhiheted.
máj. 15. 16:37
 92/97 anonim ***** válasza:
62%
Hát már pedig ha ingyen dobálgatnak 10-20 milliót lakásra akkor bizony számít. Nem a semmiért mentek fel így a lakásárak.
máj. 15. 17:13
 93/97 anonim ***** válasza:
76%

"Hát már pedig ha ingyen dobálgatnak 10-20 milliót lakásra akkor bizony számít."

Vissza nem térítendő 10-20 milliót újépítésű házakra dobálnak 3 gyerek esetén.

Az átlag fiatalok meg örülnek, ha összeguberálnak egy 2-3 szobás használt lakásra, amire kapnak 1,5 milliót.

máj. 15. 17:28
 94/97 MolotovPunk ***** válasza:
68%

Ahogy előbb írták és meg indokolták, már létezik szingli adó, persze más formában, de van. Nekem továbbra sem jött meg a kedvem ahhoz, hogy feleségem és utódom legyen egy eladósodott csóró országban. Bocsi, de az én életembe ez nem fér bele és időm sincsen rá, meg nem is érdekel túlzottan. Továbbá ez a haza még semmit nem adott nekem, csak elvett tőlem. Ráadásul több ismerősöm is van, aki már elvált és fizeti a gyerektartást. Az okos ember más hibáiból tanul, így én nem akarok elvált pancser lenni.

36/F

máj. 15. 23:45
 95/97 A kérdező kommentje:

"Az okos ember más hibáiból tanul, így én nem akarok elvált pancser lenni."

Egyetértek, feleslegesen minek csesszen ki magával az ember?

Na de mint tudjuk, az emberek nagyon nagyrésze közel sem ennyire okos, szóval az intézkedés hatásai egyértelműek lennének.

Így vagy úgy, tényleg a pancserek és mazoisták terepe a gyerekvállalás

máj. 16. 05:01
 96/97 anonim válasza:
A csok letrejottet felreertelmezik sokan. Tudtak, hogy megemelkednek az ingatlanarak. A csok nem a csóróknak jott letre, hanem a fizetokepes kozep-, es felsoretegnek. Ingatlan vasarlas utan %-os adot fizetsz. Ha dragabb az ingatlan, tobb a befizetett ado.
máj. 17. 07:07
 97/97 A kérdező kommentje:

96#

Ez igaz, de nem indokolja a csok szükségességét. Új alapokra kéne helyezni az egészet

máj. 17. 15:22
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!