Mi a véleményetek a szingliadó elméletről, és ennek a társkeresési piacra gyakorolt hatásairól?
Az elmélet blackpilles verziójára gondolok, amely súlyos adókulcsot vetne ki (nemtől függetlenül!) a (terméketlenség kivételével) gyermektelen felnőttekre
Az elmélet szerint ha a nők rá lennének szorítva a gyermekvállalásra, akkor a monogám elköteleződésre is rászorulva helyreállna a párkapcsolati piac
Persze sokan akkor is bevállalnák a gyermektelenséget, de a csok-ból látszik hogy nagyon is van hatása az ilyen intézkedéseknek
"Hát már pedig ha ingyen dobálgatnak 10-20 milliót lakásra akkor bizony számít."
Vissza nem térítendő 10-20 milliót újépítésű házakra dobálnak 3 gyerek esetén.
Az átlag fiatalok meg örülnek, ha összeguberálnak egy 2-3 szobás használt lakásra, amire kapnak 1,5 milliót.
Ahogy előbb írták és meg indokolták, már létezik szingli adó, persze más formában, de van. Nekem továbbra sem jött meg a kedvem ahhoz, hogy feleségem és utódom legyen egy eladósodott csóró országban. Bocsi, de az én életembe ez nem fér bele és időm sincsen rá, meg nem is érdekel túlzottan. Továbbá ez a haza még semmit nem adott nekem, csak elvett tőlem. Ráadásul több ismerősöm is van, aki már elvált és fizeti a gyerektartást. Az okos ember más hibáiból tanul, így én nem akarok elvált pancser lenni.
36/F
"Az okos ember más hibáiból tanul, így én nem akarok elvált pancser lenni."
Egyetértek, feleslegesen minek csesszen ki magával az ember?
Na de mint tudjuk, az emberek nagyon nagyrésze közel sem ennyire okos, szóval az intézkedés hatásai egyértelműek lennének.
Így vagy úgy, tényleg a pancserek és mazoisták terepe a gyerekvállalás
96#
Ez igaz, de nem indokolja a csok szükségességét. Új alapokra kéne helyezni az egészet
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!