Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Honnan származik az oldalon fellelhető szingliadó ötlete?
Olyat olvastam, hogy a nyugdíj egy részét visszatartják ha nincs gyereked. Nem sokat, talán 10%-ra emlékszem.
Szingliadó pedig a sima adó, ha van elég gyereked, akkor azt nem kell fizetni. Házasság után is van visszatérítés.
Szingliadó akarom mondani családi adókedvezmény, családi pótlék és friss házasok adókedvezménye, valamint kamatmentes hitel (babaváró) évek óta létezik.
Csak nem szingliadónak hívják
#9 Én értem a rendszer lényegét, de ettől még ostobaság. Attól, hogy az állam idióta módjára a befizetett járulékot nem befektette, vagy lekötötte, hanem elszórta, hogy majd a következő generáció kifizeti és így megvan oldva a probléma, nekem nem lesz jobb.
Egyértelműen látszott, hogy az európai országok demográfiai adatai csökkenést mutatnak. Egyértelmű az is már régóta, hogy a jelenlegi nyugdíjrendszer nem működőképes, hiszen ezért tolják ki a nyugdíj korhatárt is. Mégsem tett ellene semmit az állam. Ahelyett, hogy rendbe tette volna a rendszert felvett egy rakás hitelt és ismét kiszórta a pénzt.
Szóval továbbra is fenntartom, hogy jogom lenne felháborodni egy szingli adón.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!