Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Honnan származik az oldalon...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Honnan származik az oldalon fellelhető szingliadó ötlete?

Figyelt kérdés
Melyik őrült incel találta ki?

2022. máj. 3. 10:29
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

Ez az őrült volt az (58. válasz), de másoktól is olvastam már ilyen nyalánkságokat:

https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__tarsk..

2022. máj. 3. 14:21
 12/16 anonim ***** válasza:

És nyilván csak a nőkre vonatkoztatná, hisz a nőknek minden ujjára jut egy pasi (jobbaknak minden ujjára 10), csak válogatniuk kell a normálisabbnál normálisabb pasik közül.

(Bocs, csak idéztem az incel sztereotípiákat.)

2022. máj. 3. 14:24
 13/16 anonim ***** válasza:
Legelőször Boross Péter, (egykori?) MDF-es politikus vetette fel az ötletet még a 2000-es években. Vagy a 2002-2006 közötti, vagy a 2006-2010 közötti ciklusban. Akkoriban óriási közfelháborodást váltott ki.
2022. máj. 3. 14:27
 14/16 anonim ***** válasza:
Előző voltam: most már biztos, hogy a 2002-2006 közötti ciklusban, mert az elmeháborodott Mikola István (aki egyébként a lúgos orvos nagybátyja) szinglihordázása a 2006-os választások környékén történt.
2022. máj. 3. 14:28
 15/16 anonim ***** válasza:
A legviccesebb az hogy fel sem fogod hogy gyakorlatilag már fizeted is, csak más a neve.
2022. máj. 3. 18:29
 16/16 A kérdező kommentje:
Az én ötletem egyébként, hogy csak a szingli nők fizessenek. Ez könnyen ellenőrizhető, mivel egy férfi kéne minden hónapban, aki igazolná, hogy a nő nem szingli. Egy férfi természetesen csak egy nőt jelenthet be.
2022. máj. 3. 22:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!