Most az egyedülálló harmincasok lettek a szitkozódás melegágya, főképp aki pont betöltötte a harmincat?
A való életben is kapom a megjegyzéseket lesajnálóan, hogy ennyi idősen nem lesz ez jó, hogy nincs senkim, még kilátásban sem. Holott teljesen inaktív vagyok társkeresés szempontjából, de ők ezt nem értik.
Amióta betöltöttem a harmincat, azóta azok a fiatalabb lányok, akiknek még 29 évesen bejöttem, szimpatikus voltam, azóta mondhatni rám hederítenek, igaz más se már.
A Facebook, Youtube állandóan olyan tartalmakat dob fel ami valamilyen szinten ezt a korosztály szidja, erősen utalva arra, hogy a 30 a vízválasztó.
Más egyedülálló harmincas is tapasztalja ezt vagy hasonlókat vagy csak én nagyítom fel a dolgot a fejemben?
Nekem férfiként a harmincas évek eleje volt a kánaán. Gyakorlatilag fizikai, mentális, és szexuális teljesítményed csúcsán vagy. Minden lány tinitől öregasszonyig elérhető.
Nem tudom milyen fiatalabb lányoknak nem jössz be hirtelen, én 30 évesen messze több érdeklődést kaptam a 16 körüli korosztálytól is, mint tizen vagy huszonévesen. Végül a feleségem is jóval fiatalabb lány lett.
Szerintem már semmilyennek. Legutóbbiak pedig miután megtudták az életkorom már nem foglalkoztak velem.
Sajnos én már lefele megyek a lejtőn. Fizikailag már fáj mindenem, gyenge vagyok. Mentális szempontból gyakran érzem magam tompának, szexuális tevékenységben pedig évek óta nem volt részem, igazából libidóm se nagyon van már.
Azert ez durva. Pszichologus, esetleg? Mert itt azert nem annyirol van szo, hogy milyen yt videokat latsz....
Kezdesnek azt, amit itt leirsz,meg hogy mit erzel. Aztan majd kerdez.
Figyi, te dolgod, de van meg talan 40-50 eved, azt igy akarod leelni? 30 eleg fiatal az ilyen szintu befordulashoz, innen ugy fest, kezdesz belecsuszni egy depresszioba vagy hasonlo.
Igen, tényleg nem normális ez a befordulás.
Sportolj, dolgozz magadon, sugározz energiát. 30 évesen én évi 20-25 kiscsajt dugtam, ritkán volt üres az ágyam. Ez nem normális, amibe ragadtál, és van kiút.
16,
Szoktam sportolni. Igyekszem adni magamra.
Én magamtól nem merek kezdeményezni, önbizalom hiányossá váltam ezen a téren. És mivel már nem kezdeményeznek nálam, így kb semmi esélyem. Jó kisugárzásom volt, de amióta befordultam, azóta ez látszik valószínűleg a külsőmön is és inkább kerülnek. Valamint nem vagyok híve az egyéjszakásoknak sem, rossz tapasztalataim vannak vele.
Teljesen más személyiségűek vagyunk, ami neked lehetséges volt, nekem nem az.
De az volt a kerdesed vege, hogy mas korodbeli is tapasztalja-e ezt. Ok mast tapasztalnak.
#18-hoz
Es biztos vannak olyanok is, akik azt tapasztaljak, amit te. Ettol meg te nem leszel jobban. Azert tenned kell.
Nyilván csak te nagyítod fel a dolgokat fejben, hiszen most is ezen a saját magad által kreált problémán pörögsz.
Eleve nem gondolom, hogy a nőkben lenne valami szenzor ami megmondja, hogy valaki 29 vagy 30 éves. A Facebook algoritmusa pedig elég jól kitalálja a téged érdeklő tartalmakat.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!