Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Mièrt nincs egy férfiben...

Mièrt nincs egy férfiben annyi gerinc több randi utàn hogy megmondja, nem akar semmit?

Figyelt kérdés
ma 08:32
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
28%
Miert ne akarna semmit? Valszeg akar csak nem alakul(t) ugy.
ma 08:34
 2/12 kis kolbász ***** válasza:
56%
Őt is biztos sokszor kukázták szó nélkül és gondolom így vesz gyerekes bosszút.
ma 08:39
 3/12 A kérdező kommentje:

Kifejtenéd?

Mondtam neki döntse el szeretne e velem ismerkedni, nem jött vàlasz

ma 08:40
 4/12 anonim ***** válasza:
17%
Lehet szeretne csak lehet nem tud a mamahotelbe hazavinni nincsenek ötletei
ma 09:03
 5/12 anonim ***** válasza:
11%
Anyámasszony katonája.Gőze sincs mit akar,nincs elképzelése a világról,nőkről,kapcsolatról.Nincsenek tervei,elképzelései.Döntésképtelen,befolyásolható.De vannak nők akiknek pont ez jön be,az ilyen pasiknál kiélhetik az irányításmániájukat.
ma 09:05
 6/12 anonim ***** válasza:
17%
Azért, amiért egy nőben sincs.
ma 09:14
 7/12 anonim ***** válasza:
8%
Hamar rádunt. Nem lehet, hogy Te erőltetted azt a néhány randit is?
ma 09:16
 8/12 anonim ***** válasza:
Azért mert ha nem tiltod le, elkezd értetlenkedni meg magyarázkodni hogy miért nem és miért de 🤷
ma 09:50
 9/12 anonim ***** válasza:
39%

Ha jól értem, randiztatok párat, majd eltűnt, és a megkeresésre sem reagál. Te pedig azt várnád, hogy legyen benne annyi korrektség, meg tisztelet, hogy ha nem akarja folytatni, akkor szóljon.

Az a szomorú, hogy - ez nagyon sz.rul fog hangozni - miért szólna? Ha nem akar tőled semmit, a ghosting ugyanazt tudja, mint a szakítás, csak ingyen. Ha az elveket és a lelkiismeretet leszámítjuk, akkor az ő szempontjából nehéz ez ellen érvelni.

Persze, ettől nem értek egyet, csak muszáj erről az oldalról is megnézni.

ma 09:54
 10/12 A kérdező kommentje:
Nem kerestem hanem mondtam hogy döntse el akar e ismerkedni velem ezután nem mondott se igent/se nemet
ma 10:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!