Ember magasságánál a reggeli vagy az esti magasság számít?
Figyelt kérdés
Reggel mindig magasabb az ember mert alvás közbe a gerinc megnyúlik. Ez nap közbe néhány centit összemegy. Ezért reggel pár centivel magasabbak vagyunk mint este. Melyik magasság számít?2022. szept. 23. 22:13
A kérdező szavazást indított:
Reggeli
Esti
Kettő átlaga
20 szavazat
1/6 anonim válasza:
Na ez jó kérdés, de általában napközben szokták mérni az embereket ami átlag gondolom én.
2/6 anonim válasza:
Nem azon a 2 centin fog múlni, hogy törpe vagy vagy sem
3/6 anonim válasza:
2# Nőknek sokat számít 2-3 centi. Tudod van ebből egy meme is hogy 5'11 man vs 6'0 man, és 30 centi különbség a képen látható 2 ember közt:)
4/6 anonim válasza:
Nő vagyok, nem, nem számít sokat az a 2-3 centi, max ha a farkadról beszélünk, de az nem lesz rövidebb estére édesem.
5/6 anonim válasza:
Ez csak a ti hülye komplexusotok. Vegyetek magasított vanset vagy amit akartok.
6/6 anonim válasza:
Édesem, vastag hossz vagy vastagság? Részletezd.
Amúgy nem hinném hogy neked több tapasztalatod van hetero nőkkel mint nekem xD
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!