Angelo99 kérdése:
Miert vagyok ennyire türelmetlen?
Figyelt kérdés
Miért vagyok egy türelmetlen ember mi az oka neki.Kik a türelmetlenek egyébként?tegnap 22:46
2/6 A kérdező kommentje:
Jah de en tenyleg nagyon...
tegnap 22:47
4/6 A kérdező kommentje:
Nem de amugy igen ismerem azt erzest is ...
tegnap 22:51
5/6 anonim válasza:
Szerintem ennek több oka is lehet. De ahhoz, hogy tippelhessen bárki is ismernie kellene téged nagyon jól. biztos mondták már mások is és uncsi, de pszichológus segíthetne belőni az irányt. De gondolom ahhoz te túl türelmetlen vagy :)
6/6 A kérdező kommentje:
Most azer vagyok türelmetlen mert Krk szigeti figuram ugye aprilisban nyitnak 1 .en mar talan es megy egy asszony a szigetre aprilis közepén es fellek hogy aadigra elviszik mar tobb mint fel eve varok erre ..
tegnap 22:54
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!