Én vagyok a türelmetlen vagy csak feledékenyek mások?
Engem türelmetlennek tartanak, mert emlékeztetek másokat dolgokra.
- Valaki megígéri, hogy este elküld egy jegyzetet. Nem küldi. Pár nap után udvariasan emlékeztetem, hogy szeretnék elkérni a jegyzet. A válasz, hogy pont ma akarta elküldeni és hogy "nyugodjak már le", sok a dolga.
- Tanárral megbeszéljük, hogy konzultálunk, azt mondja majd keres dátum miatt. Nem keres. 2 hét után odamegyek óra után, nagyon udvariasan emlékeztetem és mondja, hogy pont ma este akart írni, aztán ebből annyi jön le, hogy sürgetem meg türelmetlen vagyok.
- valakinek kölcsönadok egy könyvet, 2 hónap után visszakérem, mert egy másik ismerősöm is szeretné elolvasni, akkor megint türelmetlen vagyok, mert hagyjam békén, sok a dolga.
- írok egy emailt az iskolába, nincs válasz, megjegyzem egy ismerősömnek, ő mérgesen elkezdi szinte kiabálni, hogy nyugodjak már le, lélegezzek, beszív-kifúj.
Lassan ott tartok, hogy megszólalni sem merek, mert mindenért türelmetlennek hívnak, de néha olyan érzésem van, hogy csak elfelejtenek engem, elfelejtik, amit ígértek. Nem tudom, én vagyok türelmetlen vagy ez egy önvédelem másoktól?
Nem vagy türelmetlen, és ha ahogy írtad is udvariasan emlékezteted őket, akkor az nem lehet zavaró!
Mindenki rohangál, sok mindent csinál egyszerre, természetes, hogy egy-egy dolgot elfelejtünk, vagy csak későn jut eszünkbe.
Persze...
pont mindenki mindent az nap akart...
Volt megbeszélve egy idő egy nap, nemde?
Akkor tartsák magukat ahhoz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!