Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Lehetek ennyire feledékeny,...

Lehetek ennyire feledékeny, vagy ez már kóros?

Figyelt kérdés

Nem tudom, hogy szórakozott vagyok-e vagy kezdek megőrülni.

30+ vagyok.

Egyfolytában a mobilomat keresem, a kulcsomat. Sosem tudom, hova tettem le.

Korábban oldalakat voltam képes memorizálni.

Most mindent elfelejtek.

Tegnap az történt, hogy bicajjal mentem vásárolni a helyi szupermarketbe, majd gyalog mentem haza, mint aki jól végezte dolgát. Reggel felriadtam álmomból, te jó ég a kerékpárom ott maradt lekötve!

Gondoltam,akkor veszek reggelit meg tejet amikor visszamegyek érte.

A kasszánál derült ki, hogy nincsen nálam a pénztárcám.

A másik táskámba tettem be véletlenül.

Nagyon el vagyok keseredve.

A munkámat tudom végezni, milliós forgalomnál nincsen hiányom, de volt már, hogy elfelejtettem lezárni a POS terminált.

Más is ilyen feledékeny? Vagy van okom aggódni?

júl. 18. 09:03
 1/3 anonim ***** válasza:
Vagyunk így egy páran. ADHD, figyelemzavar? (Máté Gábor könyvei)
júl. 18. 09:16
 2/3 anonim ***** válasza:

Hagyd abba a tiktok-ot. Csak hosszú filmet néz, és kezdj el olvasni egy könyvet legalább 30 perc.

És vegyél "játékokat" egy X shop-ban. Valószínűleg ez is hozzájárul az eseményekhez. Pihenj eleget, alvás nagyon fontos.

júl. 18. 16:22
 3/3 anonim ***** válasza:
A tárgyaidnak legyen egy nyilvánvaló fix helye, mindig oda tedd le, látható helyre. Kulcs az ajtó körül, legjobb egy szögön lógatva. Kell idő míg rutinoddá válik, hogy egy helyre tedd a dolgaidat.
júl. 18. 16:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!