Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Mennyire posztoltok képeket...

Mennyire posztoltok képeket facebookra,instára?

Figyelt kérdés
Milyen gyakran raktok ki storyt vagy posztot magatokról vagy a családról?

2024. márc. 20. 22:00
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:

Magamról, családomról SOHA nem rakok ki semmit.

Autókat fotózok, azokat szoktam kirakni Instára, hogy ne kelljen minden haveromnak aki hasonló érdeklődésű egyesével átküldenem. :D

2024. márc. 22. 23:37
 22/27 anonim ***** válasza:
Se Fb, se insta. Családdal, barátokkal van néhány Signal privát csoportunk, itt osztok meg képeket.
2024. márc. 26. 13:41
 23/27 anonim ***** válasza:

Instázni storizni nem szoktam, ilyen dolgaim nincsenek.

Facebookon zárt hobbijaimmal kapcsolatos és kutyás csoportokban vagyok aktívabb.

A saját oldalamra ritkán posztolok. Évente talán 4-5 alkalommal.

A férjemmel közös családi fotókat sem sűrűn teszek ki, talán évente 2x előfordul, nem vagyok az a havi 30 képet kiposztoló szercsi lávcsi típus, vannak ilyen ismerőseim amúgy, azok úgy 3-6 havonta váltogatják életük szerelmét és reklámozzák is az örök szerelmüket, kicsit vicces, de mindegy...

Van aki szó szerint minden lépését posztolja, mikor hol van, mit eszik, mit iszik, kivel van, van aki a gyereiről posztol napi kb ugyanolyan fotót évek óta, van aki semmit nem oszt meg.

Én nem a facebookon élek, és nem szorulok rá, hogy pl a szerelmünket bizonygassam, de nem is csinálok úgy, mintha nem is létezne az oldal. Az a pár zárt csoport amiben vagyok, azokat szeretem igazán.

2024. márc. 26. 20:46
 24/27 A kérdező kommentje:
Van olyan itt,aki használja is ezeket az oldalakat,de nem viszi túlzásba? Fiatalok körében édekelődöm inkább .
2024. márc. 27. 11:09
 25/27 anonim válasza:
facebookra egyatalan nem szoktam instara hetente
2024. márc. 31. 15:52
 26/27 anonim ***** válasza:

Nekem kezd elmenni a kedvem. Már a koromban a "divat", hogy kirakod, hogy megházasodtál, szültél, meg 5 évente egy családi portré. Ha ennél többet kiteszel, akkor figyeleméhes vagy, meg minek posztolsz ennyit. Kit érdekel például, hogy a gyereked elsőbe ment, ha minden gyerek elsőbe megy. Miért osztod meg, hogy kitűnő lett, versenyt nyert, mert hát mit vágsz fel a gyerekkel. Miért rakod ki, hogy kettesei vannak, de így is imádod, mert biztos csak menőzöl, hogy te milyen csodás szülő vagy. Kit érdekel, hogy merre kiránduksz, amikor senki sem kíváncsi rá. Kit érdekel, hogy valami nagy munka-iskola sikered van, mert hát ez csak felvágás.

Egyszerűen azt veszem észre, hogy sokszor az emberek nem kíváncsiak a másikra. Ha nem egy érintetlen profilod van, ahova max ezerévente raksz ki valamit, hanem hetente posztolsz, megosztasz morzsákat a magánéletedből, akkor csomóan inkább letörölnek.

2024. ápr. 3. 19:33
 27/27 A kérdező kommentje:

Szerintem,ha le van korlátolva a profilunk,hogy csak az ismerőseink tudják megnézni,hogy miket osztunk meg és mértékkel tesszük ezt akkor nincs semmi baj a posztolással.

Ti mit gondoltok erről?

2024. ápr. 9. 12:48
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!