Mennyire posztoltok képeket facebookra,instára?
Figyelt kérdés
Milyen gyakran raktok ki storyt vagy posztot magatokról vagy a családról?márc. 20. 22:00
1/27 anonim válasza:
Csak néha szoktam a profilképet változtatni, semmi egyebet nem teszek fel, nem követek senkit.
2/27 anonim válasza:
Soha nem rakok ki semmit. Facebookon és YouTubeon kívül más közösségi médiát nem is használok, úgyhogy nem is nagyon lenne hova posztolgatni. Akik számítanak, azokkal úgyis napi szinten beszélek, nem érzem szükségét hogy ország-világ lássa hogy épp hol nyaralok vagy hol vacsorázunk párommal. Sose értettem azokat akik szeretik mutogatni a rongyrázást, mert csak célponttá válsz általa.
5/27 anonim válasza:
Storyt soha, fbon az utolsó kép 2019es, évente 1et tettem ki max, instagramon 2022es az utolsó
6/27 anonim válasza:
Én rendszeresen posztolok. Van egy kis blogszerű oldalam is és főleg azzal kapcsolatban.
7/27 anonim válasza:
Semmit. Csak a profilképem van fb-n, időnként frissítem.
10/27 anonim válasza:
Instám nincs, facebookom jelenleg a 3. profilképemet fogyasztom. 22 éves vagyok. Nem osztok meg semmit. A diplomaosztómat kitettem napomba, de ezzel tényleg elmondtam mindent az összes eddigi posztomról.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!