Mennyire posztoltok képeket facebookra,instára?
Milyen érdekes, hogy itt soha senki nem posztol semmit sehová, sőt, csoda, hogy egyáltalán bevallják, hogy VAN közösségi oldalas profiljuk!
Elmondanám, senki nem lesz jobb ember attól ,hogy NEM posztol Facebook-ra, ettől még lehettek ugyanolyan nulla emberek, mint akiket lenéztek.
Hogy válaszoljak a kérdésre is: én temrészetfotókat szoktam kirakni, amikor épp sikerül lőnöm egy olyat, amit érdemesnek tartok megosztani. És nem érzem, hogy emiatt kevesebb lennék, mint aki sose posztol.
Kb. 10 éve egy képet sem raktam ki se magamról se másokkal.
1-2 hirdetésre használom csak.
A legtöbb ismerősöm már túllépett a facebookon.
Nálam a 60-asok lepték el az utóbbi években a facebookot...
Facebookra soha, profilképem és borítóképem van (ezek is sok év után lettek), ennyi.
Instára posztot kb. évente egyszer, sztorit havonta párszor.
Témát tekintve: családról SOHA, max. az egyik tesómmal előfordul. 99%-ban a hobbimról posztolok (sport - tehát pl. egy-egy verseny vagy nagyobb esemény után), néha-néha barátokkal, ha valami érdekes/szép helyen vagyunk, amit megörökítünk.
Plusz mostanában rászoktam a havi “dump” sztorikra, tehát minden hónap végén kirakok egy kollázst - de ezek általában ilyen “random” sejtetős képek, amik inkább hangulatokat tükröznek - tehát nem ilyen “telibe szelfi” képek, nincs rajtuk filter stb.
FB profilképcsere kb. 3-4 évente történik, borítóképem pedig az elmúlt 10 évben, ha 2 volt. Ott más, ilyesfajta aktivitásom nincs.
Instagramon pedig 3 éve nem posztoltam semmit sem, történetet is csak 2-3 alkalommal tettem ki az azóta. Előtte se sokkal sűrűbben pakoltam ki, viszont posztok egész sokszor voltak (vagyis, inkább úgy mondom, hogy évi 5-6, ami hozzám képest sok), de rólam csak 1 volt, a többi helyekről készült, ahol jártunk.
Nem szeretek magamról posztolni.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!