Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Bűn az abortusz?

Bűn az abortusz?

Figyelt kérdés
2024. febr. 9. 23:23
 81/105 anonim ***** válasza:
40%
80 amire a válasz egyértelműen nem. Ez tény.
2024. márc. 19. 10:32
 82/105 valaki : ***** válasza:
36%

Akkor vezesd le ezt, kérlek :D kérdés egy olyan oldalon, ahova csak kérdéseket és válaszokat lehet írni.

De a kutyát nem érdekli a (z ellentétes?) vélemény

Az a gáz, hogy ebből nem jösz ki jól :D

De vezesd le logikusan akkor ezt. Miért is nem érdekel senkit a véleményem ezen az oldalon egy kérdésre? Nagyot akartál mondani, csak nem jött össze sajnos. Gondolom, hogy azért, mert azt mondtam, nem támogatom az olcsó abortuszt nem védekezőknek.

Na hajrá,indokolj

2024. márc. 19. 18:07
 83/105 A kérdező kommentje:

Egyébként én egyetértek "valaki"-vel :D

Az abortusz önmagában nem bűn, ahogy mondja. De azok akik b.sznak védekezni, felelőtlenül szexelnek, és úgy gondolják hogy majd védekezés helyett jó lesz nekik az abortusz is, azok nem érdemelnék meg, hogy olcsón megússzák.

2024. márc. 19. 18:15
 84/105 anonim ***** válasza:
54%
82# Mert egy pont nulla senki vagy és semmi közöd hozzá, ha egy nő abortuszra megy.. Az csak őrá, meg a párjára tartozik. Komolyan, minek kell a másik méhében turkálni? Nem elég, hogy traumát élt meg, hánytorgassuk fel újra, traumatizáljuk újra szerencsétlen nőt?? Te amúgy valami Mi Hazánkos nőszemély lehetsz, ott népszerűek az ilyesfajta gondolatok.. Még a Fidesz sem vetemedne arra, hogy betiltsa az abortuszt..
2024. márc. 19. 18:15
 85/105 A kérdező kommentje:

Te szerintem nem tudsz szöveget értelmezni

2024. márc. 19. 18:20
 86/105 anonim ***** válasza:
54%

82 de itt tény van, nem pedig vélemény....

Az a gáz, hogy te mondod a magadét arról, hogy mennyire jó vagy, miközben...

Azért nem érdekel senkit sem a véleményed ebben a témában, mert semmi közöd sincs hozzá, te magad is írtad.... Az abortusz pedig minden, csak nem olcsó.... Az én keresetemmel nézve, hogy ha minden megmaradt pénzt félreteszek, akkor 2-3 hónap, mire összejön az ára.....abortusz nem csak azoknak kell, akik neadjisten egy alkalommal pont nem védekeztek....

83 az abortusz nem fogamzásgátló módszer, tekintettel arra, hogy az embrió már megfogant. Igenis megérdemli minden nő, hogy "olcsón" elvetethesse az embriót.

Azt írod, felelőtlenek....ehy felelőtlen ember kezébe adnád a saját gyermekedet? Nem? Akkor mi a fszért akarod ráerőszakolni a terhességet?

84 egyet értek veled.... Alap dolognak kéne lennie, hogy ebbe nem szól bele az, akire nem tartozik.

85 akkor a te szövegértelmezési és gondolkodási képességeidről ne is beszéljünk...

2024. márc. 19. 20:23
 87/105 A kérdező kommentje:

Senki se akarja senkire se ráerőszakolni a terhességet. Senki se akarja betiltatni az abortuszt. Te pedig ilyeneket írsz, hogy mi ezt mondtuk. Ergo nem tudsz szöveget értelmezni.

Az abortusz nem bűn, sőt, igenis támogatom, hogy megszakítsák a nem kívánt terhességeket. Ha betegen születne a gyerek, vagy ha veszélyezteti a nő életét, vagy ha megerőszakoltak valakit, vagy ha védekezés mellett becsúszott.

Csupán annyit mondtam én is, hogy azok a nők akik felelőtlenek, nem érdemlik meg, hogy olcsón megússzák. Ettől még menjen abortuszra, persze, csak valóban fizessen sokat. A többi nem.

De nyilván ezt így kiszűrni, hogy ki miért lett terhes - felelőtlenségből vagy mert ne adj isten megerőszakolták - lehetetlen. Én csak elméleti síkon mondtam amit mondtam.

Lényegében egy oldalon állunk csak te ordenáré módon, habzó szájjal vergődsz itt, aminek az okát nem értem.

2024. márc. 20. 11:51
 88/105 anonim ***** válasza:
41%

87 aki képes normálisan gondolkozni, az nem irkál provokatív kérdéseket. Ha tudod, hogy nem bűn, akkor miért írsz ki egy ilyen kérdést?

A "felelőtlen" nőknek is ugyanúgy jár az amúgy qrvára nem olcsó megoldás.

Ha tudnál olvasni, vagy értelmezni, akkor rájönnél, hogy én érvelek, nem pedig vergődök.

2024. márc. 20. 14:45
 89/105 A kérdező kommentje:

Na már ott tartunk, hogy te szabod meg, hogy ki milyen kérdéseket írhat ki?! :)

Azért írtam ki, mert érdekelt mások véleménye. Attól nekem még megvan a sajátom.

2024. márc. 20. 17:14
 90/105 anonim ***** válasza:
41%

89 provokatív kérdéseket lehet jelenteni, szabályba ütközik. Ezt nem én szabom meg, hanem az adminisztrátorok.

A kérdésed az, hogy bűn-e az abortusz. Erre a válasz egyértelműen nem, s ez tény. Ez nem vélemény kérdése. Mások véleménye pedig sztem ne nagyon érdekeljen. Bár lehet, tévedek, az eddigiek alapján nekem nem az jött le, hogy egy abortuszra kényszerülő nő lennél.

2024. márc. 20. 20:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!