Bűn az abortusz?
69 és miért nem lehet foglalkozni a saját dolgoddal ahelyett, hogy beleszólsz más dolgába, ítélkezel, ráadásul nagyon bicskanyitogató stílusban irkálsz?
Ha 2 ember nem védekezik és a nő teherbe esik, ahhoz neked egészen addig semmi közöd nincs, amíg nem te vagy az említett 2 ember egyike.
Feltettek egy kérdést xdddd
Válaszoltam :D
Ja és már nem kell támogatni a nőt, már semmi közöm hozzá :D
Nem ezt mondtam, de mindegy
Én nem értem, hogy nekem 14 évesen szépen megtanította a felvilágosító órán a védőnő, hogy védekezz, mert az abortusz nem fogamzásgátló módszer.
És most, tizen x évvel később én is azt mondom, hogy igen, védekezni kell. És az a felnőtt nő, akit nem erőszakolnak meg, nem beteg a baba, csak cseszett védekezni...(pasival együtt persze) az nem érdemel se sajnálatot, se kaparást pár forintért. Mégis mi tartaná vissza legközelebb? Minimális pénzért kiszedik a gyereket, mindenki felmagasztalja, hogy jaj szegény de trauma, szegény de nagy erős nő. NEM
Más vár egy csomót vizsgálatokra, küretre, vagy elmegy magánban. Aki meg nem törődött a védekezéssel, privilégiumot élvez, mert persze nem telhet el a 12 hét, menni kell hamar hamar.
Nem sajnálok egyet sem, aki nem törődött a védekezéssel, és nem hiszem, hogy pár ezerért kéne, hogy megjárjon nekik az abortusz. Járjon ingyen annak, akit megerőszakoltak, beteg a baba, az ő életét veszélyezteti stb. Ami tényleg indok. A többi ha rajtam múlna, súlyos milliókat fizetne a pasival együtt. Sajnálni nem fogom őket. Egyébként én is jártam úgy, hogy kiszakadt az óvszer. Választhattam, hogy beveszem-e a 72 órásat. Döntöttem, hogy nem, és vállaltam a továbbiakat. Ennyi. Felelősség.
76
"De inkább menjen abortuszra, különben az anya, meg a gyereke is megszívja, nem kicsit..."
Hát a gyerek annál jobban szerintem nem nagyon tudja "megszívni", minthogy idő előtt véget vetnek az életének...
A kutya nem kíváncsi a véleményedre
Eközben a gyakorikerdesek.hu-n: Az abortusz bűn? :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!