Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Bűn az abortusz?

Bűn az abortusz?

Figyelt kérdés
2024. febr. 9. 23:23
 61/105 anonim ***** válasza:
20%
59# Hát remélem te nem szaporodsz..
2024. márc. 17. 18:06
 62/105 Noren1989 ***** válasza:
0%
#59, botsànat.
2024. márc. 17. 18:28
 63/105 valaki : ***** válasza:
45%

Azért ne szaporodnak, mert nem értek egyet azzal, hogy felnőtt, nem megerőszakolt, nem beteg gyereket váró nők ha nem védekeztek, automatikusan menjenek abortuszra?

Azigen

Mikor kéne szaporodnom? Ha azt mondanám, hogy olyan jó nem védekezni, aztán abortuszra menni?

Csupán azt mondtam, aki beszamítható felnőtt, a saját hibájából (szóval mindkét fél hibájából) terhes, annak az abortuszával 40 ezerért, aprópénzért nem értek egyet

2024. márc. 17. 18:36
 64/105 anonim ***** válasza:
68%
63# Ítélkezel mások felett. Senki sem jókedvében megy abortuszra. Ne kerülj hasonló helyzetbe!
2024. márc. 17. 18:46
 65/105 valaki : ***** válasza:
35%

Hát bocsánat, de én igenis láttam olyat, aki az abortusszal haknizott. Az "erős nő"

De nem ő volt az egyetlen

Igaz, olyat is, aki valóban sajnos nem jókedvéből ment (beteg baba...). Ebből is többet

Azért is írtam, hogy "bőven van az a körülmény"

De akkor világossá teszem. Szerintem indok az abortuszra, természetesen minden ítélkezés nélkül, ingyen: erőszak, beteg baba, anyuka életét vesztetés, nem működő, de használt fogamzásgátló tabletta (vérből ha kimutatható, a kiszakadt óvszerrel ott a 72 órás tabletta, még az elcseszett megszakításra is), kiskorúság

Pusztán az olyan nők felett ítélkezem, akik NEM Védekeznek és rohangálnak abortuszra fillérekért

Most komolyan ott tartunk, hogy én ne szaporodjak, mert azt merem mondani, hogy ne kapartass, hanem inkább védekezz?

Ez furcsa, mert nekünk a védőnő 10 éve még úgy táplálta, hogy sok védekezési mód van, válaszd az egyiket és ne legyen nemkívánt terhességed

2024. márc. 17. 18:56
 66/105 anonim ***** válasza:
64%
59# Mégis ki menne hobbiból abortuszra? Te gondolkodsz, amikor ilyeneket írsz?
2024. márc. 17. 18:57
 67/105 valaki : ***** válasza:
45%

Istenem hogy nem lehet megérteni...

Oké, lefordítom

Szintén ismerős, méghozzá a nagybátyám exnője

22 volt, mikor összejött a 40 éves nagybátyámmal

Akkor már volt 2 abortusza. Összejöttek, kiderült hogy terhes, de nem tudta hogy az exétől vagy az újtól. Elvetette. Kb. 1-1,5 év múlva terhes lett, azt már imádta, megtartotta.

26 éves barátnőm nem védekezett egy idegennel, terhes lett, mondtam hogy azért ez nem annyira jó dolog hogy nem védekezett. Azt mondta ez még csak az első abortusza.

Ilyesmikre gondoltam

Nyilván nem olyan értelemben vett hobbi, hanem mikor valaki NEM VÉDEKEZIK, mert úgyis ott van az abortusz, ha teherbe esik, pár ezer forintért

Igen, gondolkozom, mielőtt beszélek

Ferdinánd de Saussure óta tudjuk, hogy aki a nyelvet használja, az gondolkodik, mert nyelv és gondolkodás elválaszthatatlan.

2024. márc. 17. 19:06
 68/105 anonim ***** válasza:
43%
67# Igen, az abortusz egy trauma. Épp ezért nem kioktatásra, megalázásra, hanem megértésre, de legalábbis együttérzésre lenne szüksége a bajba jutott nőnek.
2024. márc. 17. 19:32
 69/105 valaki : ***** válasza:
48%

De miért kell traumázni védekezés helyett???

Nem egyszerűbb védekezni, mint traumatizálódni?

(ne kezdd el, hogy nemi erőszak, meg ilyesmi, mert ezzel kezdtem. Hogy felnőtt, nem védekező emberekről beszélek)

2024. márc. 17. 19:36
 70/105 anonim ***** válasza:
53%
69# Én csak annyit írtam, hogy nem kell még pluszban bántani őt. Hidd el, van elég baja így is.
2024. márc. 17. 20:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!