Bűn az abortusz?
Figyelt kérdés
2024. febr. 9. 23:23
3/105 anonim válasza:
Ez nem bűn kérdése.. Sok esetben a kisebbik rossz, elkerülhetetlen.
4/105 anonim válasza:
Helyzetfuggo. Ha erőszak áldozata voltál, nem tartom helytelennek ha a párom esetében történik. Ha meg egy nő vagy, aki szét dugatja magát pasikkal buliból és sorban öli a gyerekeket, akkor helytelennek gondolom, de engem igazából nem izgat ki hogyan öli meg a gyerekét. Ez csak az én véleményem.
5/105 anonim válasza:
Nem bűn... Miért lenne az? Most akkor ennyi erővel a férfiak, akik önkielégítést végeznek azok tömeggyilkosok, mert megölik a sok kis hímivarsejtet..?
6/105 anonim válasza:
Egy legyet bűn agyonnyomni? Kábé annyira élőlény a pár hetes magzat is.
7/105 A kérdező kommentje:
Egyetértek
2024. febr. 9. 23:46
8/105 anonim válasza:
Ha igen, akkor a húsevés sokkal nagyobb bűn. De érdekes módon abból nem csinálunk akkora ügyet, hogy kifejlett állatokat leöljünk, de egy szedercsírának már személyiségi jogai vannak.
9/105 anonim válasza:
Nem bűn. Nem tud önàllóan életben maradni a külvilàgon, tehat (az én felfogàsomban) nem èl. Tehát nem lehet megölni. Szokás mondani, hogy de, élhetett volna, de a "mi lett volna ha" jellegű kérdésekkel felesleges foglalkozni
10/105 A kérdező kommentje:
#10 Oké, de mi van ha valakit mondjuk megerőszakoltak, és úgy esik teherbe? :(
2024. febr. 10. 00:04
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!