Az normális hogy ha megjegyzést tesznek a testalkatomra ugrok?
Szerintem senkinek semmi köze a másik testalkatához. Mikor fiatalon szedtem fel magamra, olyanok szólogattak be hogy híztam, meg nem vagyok épp kis darab, akik jó pár tízkilóval többet nyomtak mint én. Amikor elkezdtem fogyózni és fogyni, mindig volt valaki, aki méregetett, megjegyzést tett, akár ha még pozitívat is, de komolyan, akkoriban velem másról nem is beszélt senki, csak a súlyomról. Fogytál, híztál, milyen diétát követsz, mit eszel, azt már ne edd meg. Engem is qrvára idegesített. Meg még volt rajtam bőven mit leadni, de jött a sápítozókórus, hogy jajj, nem szabad, már ne fogyjál.-Ők azok, akik addig a kövérséggel b.sztattak. De nehogy lefogyj, mert akkor nem lesz kit b.sztatni.
Attól, hogy a kérdező meg van elégedve magával, még idegesítheti a súlyára tett megjegyzés. Ha valaki azt mondja nekem, hogy qrva anyád, még pipa leszek akkor is, ha tudom, hogy anyám mással foglalkozott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!