Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Az normális hogy ha megjegyzés...

Az normális hogy ha megjegyzést tesznek a testalkatomra ugrok?

Figyelt kérdés
Ha valami, ez rendkívül tud irritálni.

2023. dec. 28. 13:15
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Nem normális, hogy egy negatív vélemény ilyen reakciót vált ki belőled. Tudom milyen, én is küzdök vele, csak én általánosságban a negatív véleményre reagálok így. Persze van az a kategória mikor már nem vélemény, hanem b*sztatás, de azt is meg kell tanulni helyén kezelni. Hosszútávon sem a kapcsolataidnak, sem a pszichédnek nem tesz jót, ha támadásként élsz meg valamit, és rögtön visszatámadsz. Már csak azért sem, mert rögtön teljes erőbedobással fogod az illetőt lehordani a sárga földig, a környezeted számára emiatt könnyen tűnhetsz agresszívnak, lobbanékonynak, nebáncsvirágnak, stb. Mivel ők azt látják, hogy hallottál egy talán epés talán csak humoros megjegyzést, és kvázi verbálisan rátámadtál az illetőre. Arról nem is beszélve, hogy neked milyen rosszul esik, mennyire felidegesít,és hosszútávon a testképed is rámehet, ha ezeket magadra veszed, továbbá abból is rengeteg konfliktusod lehet, hogy miért még te vagy a rossz a többiek szemében. Ezt mind tapasztalatból mondom. Szóval ezzel mindenképpen kezdj valamit, minél előbb.
2023. dec. 28. 13:55
 12/13 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem senkinek semmi köze a másik testalkatához. Mikor fiatalon szedtem fel magamra, olyanok szólogattak be hogy híztam, meg nem vagyok épp kis darab, akik jó pár tízkilóval többet nyomtak mint én. Amikor elkezdtem fogyózni és fogyni, mindig volt valaki, aki méregetett, megjegyzést tett, akár ha még pozitívat is, de komolyan, akkoriban velem másról nem is beszélt senki, csak a súlyomról. Fogytál, híztál, milyen diétát követsz, mit eszel, azt már ne edd meg. Engem is qrvára idegesített. Meg még volt rajtam bőven mit leadni, de jött a sápítozókórus, hogy jajj, nem szabad, már ne fogyjál.-Ők azok, akik addig a kövérséggel b.sztattak. De nehogy lefogyj, mert akkor nem lesz kit b.sztatni.

Attól, hogy a kérdező meg van elégedve magával, még idegesítheti a súlyára tett megjegyzés. Ha valaki azt mondja nekem, hogy qrva anyád, még pipa leszek akkor is, ha tudom, hogy anyám mással foglalkozott.

2023. dec. 28. 20:01
 13/13 anonim válasza:
63%
Nyilván nem tennének megjegyzést, ha nem lenne benne valami szokatlan. És nyilván nem telejesen pozitívak a megjegyzések, ha ugrasz rájuk. Mint ahogyan az is elég egyéetelmű, hogy te is tudod a lelked mélyén, hogy van alapja. Nem, szerintem nem normális. Amin nem tudsz változtatni, azt fogadd el, amin tudsz változtatni, azt meg döntsd el, hogy vagy elfogadod vagy teszel ellene. De ha nem teszel ellene, akkor valóban fogadd el, és nem fogsz ugrani.
2024. jan. 16. 22:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!