Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Az normális hogy ha megjegyzés...

Az normális hogy ha megjegyzést tesznek a testalkatomra ugrok?

Figyelt kérdés
Ha valami, ez rendkívül tud irritálni.

2023. dec. 28. 13:15
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%
Ehhez hogy jön a világháború?
2023. dec. 28. 13:16
 2/13 anonim ***** válasza:
40%

Miért irritál? Ha nem vagy vele megelégedve, akkor tegyél érte.

Gondolom el vagy hízva, ezt megjegyzik, ami neked meg nem tetszik. Akkor fogyj le.

2023. dec. 28. 13:20
 3/13 A kérdező kommentje:
De, épp az hogy meg vagyok elégedve. Ha dicsérik az rendben van. De ha negativumkent utalnak rá, akkor van egy ösztönös védekező reakcióm.
2023. dec. 28. 13:24
 4/13 anonim ***** válasza:
85%
Akkor valami mégsem okés.
2023. dec. 28. 13:25
 5/13 anonim válasza:
95%
Majd kinövöd én is így voltam velw, naguon sovány vagyok lesz@rom ha bárki dumál
2023. dec. 28. 13:32
 6/13 anonim ***** válasza:
84%

Aki elégedett magával, pont tesz rá, mit gondol más.

Rajtam is van 10 kiló, az első időben nagyon zavart, hogy valaki szóvá teszi, mert engem magam is zavart. Mióta rájöttem, hogy köszi, jó nekem így is, nem érdekel más véleménye. HAzudhatsz magadnak, de semmi értelme.

2023. dec. 28. 13:33
 7/13 anonim ***** válasza:
80%
Aham, persze, meg vagy elégedve...🤦🙄🤣 Most miért hazudsz? Mégis mit mondanak? Ha meg lennél magaddal elégedve, akkor nem irritálna semmi, csak elengednéd a füled mellett a dolgokat.
2023. dec. 28. 13:34
 8/13 Metionin ***** válasza:
91%
Valamilyen szinten igen. Amíg olyan környezetben voltam, hogy mindenki kötelességének érezte beszólogatni a testem miatt, én is ugrottam. Aztán elmúlt, ha ritkán előfordul mostanság (érdekes módon csak ha hasonló emberek közé kerülök, mint a hajdani környezetem) akkor leszarom.
2023. dec. 28. 13:35
 9/13 anonim ***** válasza:
26%
Engem lefikázott egy alkesz sovány 40 kilós nő, hogy milyen kövér vagyok. Az ő szervezete meg olyan gyenge volt a sok alkoholtól, hogy utána pár hónap múlva elpusztult.
2023. dec. 28. 13:45
 10/13 anonim ***** válasza:
31%
Nem, nem normális egy komplexusos kis görcsnek lenni.
2023. dec. 28. 13:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!