Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Szerintetek normális a testalk...

Szerintetek normális a testalkatom? 171 cm/62 kg. (16/L)

Figyelt kérdés
A családom szerint teljesen rendben van a testalkatom, átlagoshoz sorolható. Viszont múltkor ebédelni voltam pár barátnőmmel, és ettem levest, rántott camembert salátával, aztán egy szelet süteményt desszertnek. Erre az egyik lány beszólt, hogy ne egyek többet, mert látszik, hogy "jól hasznosítok". Igazából tényleg szeretek enni, de nem gondolnám, hogy ez akkora probléma, mivel kb 3 éve ezek a testarányaim vannak,és eddig senki nem mondta rám, hogy kövér vagyok. De ha szerintetek túlsúlyos vagyok, kérlek írjátok le őszintén, és akkor változtatok!

2021. aug. 26. 09:46
 1/10 anonim ***** válasza:
95%
Nem, sőt, teljesen rendben vagy. Ne hallgass rá. Ha zavar, akkor se fogyj, de izmososdni megpróbálhatsz, az sokat dob az összképen.
2021. aug. 26. 10:01
 2/10 anonim ***** válasza:
92%
Dehogy vagy túlsúlyos. Arra a lányra pedig ne hallgass, 171 centihez vagy 62 kiló, lehetetlen, hogy husisnak nézz ki, vagy ilyesmi. Sőt, inkább vékony vagy, dehogy vagy te túlsúlyos. Szerintem a te magasságodhoz akkor lennél túlsúlyos, ha pl. 75 kg lennél legalább. De BMI alapján szerintem kb. 72-73 kilóig normális lenne neked, szóval ha 75 kg lennél, akkor is csak pár kiló fölösleg lenne rajtad BMI alapján. Ezzel csak azt akarom mondani, hogy te nagyon messze vagy a túlsúlyostól. Ahogy az előző válaszoló mondta, izmosodni lehet, de fogyni nehogy elkezdj!
2021. aug. 26. 10:05
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Teljesen normális a súlyod ehhez a magassághoz. Azt persze nem tudjuk, hogyan oszlik el rajtad, mert egész más alkattal is lehetnek egymagas emberek ugyanannyi kilók.
2021. aug. 26. 10:07
 4/10 anonim ***** válasza:
95%

1-es vagyok, kicsit furcsán fogalmaztam. A nem-et arra írtam, hogy nem, nem vagy túlsúlyos.

Szerintem normális a testalkatod, pont jó.

2021. aug. 26. 10:08
 5/10 anonim ***** válasza:
100%

Én 170 cm nő vagyok és én husisnak tartom magam 60 kg-val.Amikor 62 voltam (pont 16 évesen),nekem is beszólt egy csávó,hogy töltött galamb vagyok (igaz,nem edzettem semmit)

57-tel már vékonynak nézek ki.De testalkattól függ.Nagyon sok fiatal lány a te korodban,akik alacsonyabbak is tőled simán 70-80 kg-sak. Amúgy egészségügyileg pont ideális a súlyod.

2021. aug. 26. 10:18
 6/10 anonim ***** válasza:
96%
Én meg 174 centi vagyok, de 64 kilóval teljesen átlagos, egyáltalán nem vagyok husis. Szóval gondolom te se lehetsz az, nyugi, az a másik lány meg elég bunkó. Valószínűleg ő ezzel kompenzál valamit, hogy beszól neked, megpróbál rossz érzést kelteni benned.
2021. aug. 26. 10:58
 7/10 anonim válasza:
92%

Hát a mérleg szerint nem vagy túlsúlyos, de talán az összkép nem tetszik neked. Ezesetben sportolni kell és formálódsz kicsit.

Amúgy meg a csajszi lehet, hogy féltékeny rád csak.

2021. aug. 26. 12:17
 8/10 anonim ***** válasza:
37%
Lehet a hasadon van egy kis zsírpárna, ami a fényevő barátodon nem volt... ez ettől függetlenül egy szép alkat, de súrolja az egézségtelenség küszöbét. Az, hogy eszel de nem látszik meg rajtad, márpedig nem látszik, az is erősen egézségtelen.
2021. aug. 27. 11:28
 9/10 anonim ***** válasza:
100%
igen, normális
2021. szept. 3. 08:24
 10/10 anonim válasza:
100%
Semmi baj nincs veled. Maximum annyi, hogy rosszul választasz barátnőket.
2021. szept. 14. 14:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!