Hogyan tudnám visszaszerezni normális testalkatom fiatalon?
Figyelt kérdés
Sziasztok! 21 éves fiú vagyok. Régebben rendszeresen kerékpároztam, normális, már-már sportos testalkatom volt. Utóbbi időben sajnos nem tudok kerékpározni, csak hétvégente, most még akkor sem a hideg miatt, így elkezdtem felszedni felesleget, csak a lábam maradt meg izmosnak. kb 185cm vagyok, és 81kg, ami arányban pont jó, de eléggé elkezdtem pocakosodni, és a mellem is elkezdett nőni. Nem az a célom, hogy izmos legyek, hanem hogy visszanyerjem normális külsőm, és hogy nyáron a bringás mez is jól mutasson :) . Mától akartam elkezdeni felülésezni, fekvőzni csak úgy szoktam, hogy valami mozgás legyen, de utánanéztem, a felülésekkel nem érek semmit, mert állítólag csak a hasizom nő, és nem égetek semmit a zsírból. Mit ajánlotok? Konditerem ki van zárva. Szerintetek pár km futás naponta jó lenne? Koleszos vagyok, nincs sok lehetőségem. Esetleg tudtok valami oldalt linkelni (vagy tanácsot adni), ahol normális táplálkozás le van írva, hogy mit szabad, mit nem, de nem akarok ilyen update kajákat enni, sem totál fogyókúrázni, mert amúgy vékony forma vagyok. Előre is köszönöm!2013. jan. 2. 18:25
1/2 anonim válasza:
2/2 A kérdező kommentje:
Hát ez kész, túl hosszú és unalmas a szünet néhány embernek, de igen, valóban így akartam leírni, csak néha félrecsapok :)
2013. jan. 2. 18:48
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!