Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Normális, hogy a családtagjaim...

Normális, hogy a családtagjaim megjegyzést tesznek a testalkatomra?

Figyelt kérdés
Az utóbbi néhány évben szedtem fel magamra valóban, viszont az nem esik jól, hogy ha eszek vagy ha felveszek valami csinosabbat, akkor meg mondja anyám meg az egyik nővérem, hogy ha így folytatom, akkor elfogok hízni. 65 kiló vagyok, négy évvel ezelőtt voltam 52 kiló. Nem vagyok túl magas, 165 cm vagyok. A barátnőim szerint nem vagyok kövér, de a családom szerint nem kéne annyit ennem és fogynom kéne. A másik nővérem meg az apám nem mond semmit az alkatomra. Egy ideje már nem hízok, sőt, én azt látom, hogy fogyok, de ha ezt mondom, akkor kinevetnek. Tényleg velem van a gond? 19L

2023. jún. 28. 17:17
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
76%
165cm-hez a 65kg pont ideális még.
2023. jún. 28. 17:18
 2/14 anonim ***** válasza:
82%
Semmi baj nincs a testalkatoddal. Meg a súlyoddal sem. Ideális a testsúlyod, nincs semmi bajod. Ne higgy nekik, mondjuk tudom, hogy nehéz. Ne fogyj, max. 3-4 kilót, többet egyáltalán ne, az már nem is egészséges.
2023. jún. 28. 17:22
 3/14 anonim ***** válasza:
69%
Ha soknak érzed, magad miatt kezdj el mozogni és odafigyelni az étkezésedre. Azért azt vedd figyelembe, hogy a kilók nagyon könnyen fel tudnak szaladni és egyre nehezebb tőlük megszabadulni.
2023. jún. 28. 17:28
 4/14 anonim ***** válasza:
84%

Jaj, de sajnálom, hogy ilyen a családod. Mindenhová ennyit tudok írni, hogy ez bizony kőkemény érzelmi bántalmazás, önbizalom aláásás és az ilyenek miatt nem tud sok, tőled is idősebb nő normális életet élni, mert mindig ezek a hangok vannak a fejükben.

Sajnos vagy a kapcsolatmegszakítás segít teljesen, mert miért is maradnál ott, ahol rombolnak, vagy szerzel segítőt, aki komolyan vesz és együtt kivesézitek, hogy valójában mi a bajuk a családtagjaidnak. Mitől ilyen megkeseredettek.

2023. jún. 28. 17:29
 5/14 anonim ***** válasza:
68%

Nem. Legközelebb, ha a nővéred azt mondja, hogy nem kellene ennyit enned, mert el fogsz hízni, mondd neki, hogy neki meg nem kellene belepofáznia más dolgába, mert ki fognak hullani a fogai. És egyébként is nézzen magára mert, - itt emeld ki egy mindenki számára látható "hibáját".

Majd befejezésnek: "Úgyhogy te csak kussolj."

2023. jún. 28. 17:30
 6/14 hosszúhajú ***** válasza:
53%
az van, hogy nem érzik át hogy a jó szándékuk nem jó neked. lehet hogy azért mondják mert jót akarnak csak nem akarják észre venni hogy neked nem az a jó, amit ők jónak gondolnak. sok családban van így. egy normális modellben, leülnek, és megbeszélik, hogy tudom hogy jót a akartok, de kérlek ne bántsatok vele, mert ettől nem fogok fogyni csak azt éritek el vele hogy nekem rosszul esik. erre ők ezt megértik, és változtatnak. biztos van nekik is olyan dolguk, amiben változtatniuk kéne. megmondhatod nekik, hogy ez neked épp annyira rosszul esik, mintha te piszkálnád őket azzal. ha ezt kedvesen mondod meg nekik, akkor jó esetben észreveszik, hogy mit csinálnak.
2023. jún. 28. 18:05
 7/14 anonim ***** válasza:
78%
Na az olyan emberektől mentsen az isten mindenkit, akik csak jót akarnak.
2023. jún. 28. 18:12
 8/14 anonim ***** válasza:
33%
Ha ilyen fiatalon ennyire el vagy hizva az évek múltával ez nagyot fog nőni, ne akarj asszonyos lenni. Sok a magassagodhoz. Figyelj oda magadért. A barátnőid persze hogy nem az igazat mondják a csalasod viszont törődik veled.
2023. jún. 28. 18:14
 9/14 anonim ***** válasza:
56%
Nem
2023. jún. 28. 18:23
 10/14 anonim ***** válasza:
6%
Család egy van az örök , ők igazat állitottak , baratnő lehet barmikor , de ezek hízelegnek kamuznak ez ami neked tetszik .
2023. jún. 28. 18:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!