Keress egy jó pszichológusz, mert ez nem normális.
2023. márc. 25. 22:18
2/18 anonim válasza:
Nem normális sajnos, mert - bár különböző mértékben- de mindenkinek lenne igénye rá, főleg gyerekkorban.
Biztos nem az érintés lesz a szeretetnyelved.
2023. márc. 25. 22:22
3/18 anonim válasza:
Hát nálunk se volt szokás az ölelgetes. Ettől függetlenül teljesen normális ember lettem. Meg sose okozott lelki problémát ez a dolog nekem.
Viszont én sokat ölelgetem a saját gyermekemet, mert ő is szereti és én is.
2023. márc. 25. 22:23
4/18 anonim válasza:
Engem sem öleltek, de őszintén nem is hiányzik visszagondolva. A feleségem néha b*szogat, miért nem ölelem meg a gyerekemet, de igazából nem érzek késztetést.
2023. márc. 25. 22:25
5/18 anonim válasza:
Semmiféle gondot nem okoz. Az ölelés hiánya nem bántalmazás. Sok ember nem ölelkezős-puszilgatós.
2023. márc. 25. 22:25
6/18 anonim válasza:
Rühellem ha ölelgetnek
2023. márc. 25. 22:26
7/18 anonim válasza:
Engem se ölelgettek a szüleim. Nem tudom emiatt lehet-e, de felnőttként sem szeretem ha valaki megölel vagy hozzám ér.
Nagyon nehezen nyitottam ilyen téren a páromnak.
N
2023. márc. 25. 22:40
8/18 anonim válasza:
Keress egy párt szerintem, aztán ölelhetitek egymást, egy bizonyos kor után ez elsz a normális.
2023. márc. 25. 22:41
9/18 anonim válasza:
Az emberek elég jó része kb olyan, mint akit vasvillával vettek el az anyjától. Önmagában ez nem lenne gond, az inkább ott kezdődik, hogy változni is képtelenek. Nem azon múlik, hogy a szülő mekkora kretén volt. Ha azok közé a szerencsések közé tartozol, akik fóbiák meg mindentudás nélkül simán csak eldöntik, mit csinálnak, akkor nyert ügyed van, tudsz egyensúlyt teremteni magadnak és a szeretteidnek ölelésben is, és még megszámlálhatatlan másban is.
2023. márc. 25. 22:44
10/18 anonim válasza:
Nálunk se volt jellemző. Volt egy időszak valamikor kiskamasz koromban amikor emlékszem hogy anyával sokat ölelkeztem meg talán a nővéremmel is, de aztán teljesen kikopott. Puszi mai napig nem szokott lenni, talán szülinapkor de az se mindig.
Én viszont a páromat meg a gyerekemet ölelem, puszilom, mások érintését nem szeretem.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!