Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Normális, hogy a családtagjaim...

Normális, hogy a családtagjaim megjegyzést tesznek a testalkatomra?

Figyelt kérdés
Az utóbbi néhány évben szedtem fel magamra valóban, viszont az nem esik jól, hogy ha eszek vagy ha felveszek valami csinosabbat, akkor meg mondja anyám meg az egyik nővérem, hogy ha így folytatom, akkor elfogok hízni. 65 kiló vagyok, négy évvel ezelőtt voltam 52 kiló. Nem vagyok túl magas, 165 cm vagyok. A barátnőim szerint nem vagyok kövér, de a családom szerint nem kéne annyit ennem és fogynom kéne. A másik nővérem meg az apám nem mond semmit az alkatomra. Egy ideje már nem hízok, sőt, én azt látom, hogy fogyok, de ha ezt mondom, akkor kinevetnek. Tényleg velem van a gond? 19L

2023. jún. 28. 17:17
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
7%
165 cm-hez 65 kg sok. Főleg úgy, hogy gondolom ez nem formás izomból áll. De ki más mondhatná meg a szemedbe, ha nem a család. Örülj, hogy őszinték.
2023. jún. 28. 23:15
 12/14 Constantine0 ***** válasza:
82%

A BMI testtömeg index alapján még épp normális kategóriába tartozol.24-es az értéked és 25-től van a túlsúly, tehát érdemes figyelni azért, de ez még elfogadható.Azt is írja, hogy az ideális testsúlyod 58kg lenne.

Még nagyon fiatal vagy egy kis mozgással, ha semmi máson nem változtatsz biztosan le fog menni, ha ezt szeretnéd, ha nem akkor az sem gond…a lényleg, hogy ne nagyrészt gyorskajából álljon az étrended. A családod nem túl támogató, inkább egészséges ételeket főznének és mindenki azt enné vagy mozogni járnának veled ahelyett, hogy csak prédikálnak.

2023. jún. 29. 10:56
 13/14 anonim ***** válasza:
69%

Kérdező, 65 kg teljesen normális 165 centihez, ezt nyugodt szívvel megtarthatod, és el kell keserítselek: a családodnak nevezett olvasztó tégely komplexusos faxfejek gyülekete és nem, normális csesztetni valakit az alakja miatt.

Ja? És 52 kilóval 1-2 kg híján már sovány voltál BMI kalkulátor szerint.

2023. jún. 29. 20:05
 14/14 anonim ***** válasza:
54%
8 😅😅😅
2023. jún. 30. 11:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!