Ha valaki elveszti az utolsó élő családtagját az milyen?
Nagyim és anyum neveltek fel. Apám él, de elhagyott minket és utálatos volt. Ő nem opció.
Nagyim meghalt. Anyum is elég beteg.
Ha édesanyám meghal akkor nem lesz élő (közeli) családtagom.
Nem Magyarországon élek így az ottani volt osztálytársak stb nem opció. A párkapcsolat sem jött eddig össze. Meleg vagyok és nagyon introvertált is. Emiatt a párkapcsolat stb nagyon körülményes és nem szokott összejönni.
Van olyan aki szintén úgymond 'egyedül' van a világon? Milyen így élni?
Hát nem tudom, de előbb utóbb mindenki rájön hogy nem a mamuci meg tesók jelentik nekik a fő társaságot.
Szóval oké hogy az ember egyedül érzi magát mert a szülei tesói meghalnak, de ki lehet alakítani kapcsolatokat másokkal. Ők sem lesznek rosszabbak a rokonoknál.
Nem vagy egyedül. Sokan vannak lesznek így.
Semmilyen, engem nem érdekel, mert a családomtól aztán nem sok jót kaptam.
Ha az utolsó élő közeli rokonom is meghal, oké. Mit érzek majd? Legalább senki nem b...tat, hogy miért nem járok haza 1400 km-ről minden második hónapban.
Szerintem nagyon rossz érzés, és aki nincs ilyen életszituban, az bármennyire is empatikus, fogalma sincs arról, hogy ez milyen nehéz.
Nekem a szüleim haltak meg gyerekkoromban, és lassan a többi hozzátartozóm... Össz 1 maradt, akit nagyon szeretek.
Próbálok pozitív lenni, de egyfajta örök szorongás bennem maradt. A hideg ráz a magánytól, elmúlástól. Szerintem egy örök hátrány, ha nincs családod túl a belső érzelmi sérülésen, az élet sem egy család nélkül élő embert úgymond támogat", elfogad". És a fájdalom, ami az elvesztésükkel jár sosem múlik az idővel, csak erősödik. Pengeélen tánc van, sajnos. Én legalábbis sokszor érzem ezt. Meg az is sajnos játszik, ha megfeszülsz is, a sors egyszercsak mindent felülír, nem tehet az ember ellene semmit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!