Családtagom elvesztésébe úgy érzem belepusztulok, mit csináljak?
Figyelt kérdés
Nemsokára lesz a temetés, attól remélem a változást. Közeli családtagom meghalt, és mi erre már számítottunk. Egy könnycseppet nem ejtettem érte, nem igazán foglalkozok vele, fejben. Viszont a testemre kihat. 3 hét alatt 3x jött meg a bajom, sokáig fent vagyok, nehezek a reggelek, a zenehallgatás se kapcsol ki, mert folyamatosan kattogok. Nem rajta, de minden apróságon.2022. nov. 8. 20:24
1/13 anonim válasza:
Sürgősen menj el nőgyógyászhoz, kétlem, hogy a gyásztól menstruálnál összevissza.
És részvétem.
2/13 anonim válasza:
Én nem értem. Majd belepusztulsz, de egy könnycseppet se ejtettél, és nem is foglalkozol vele fejben?
Ezek egymásnak eléggé ellentmondo mondatok.
A menstruáció miatt keress fel nőgyógyászt. Nem valószínű hogy emiatt van.
Részvétem.
3/13 anonim válasza:
Stressztől inkább nem jönne meg, tényleg menj el orvoshoz. Viszont nem értelek: azt mondod nem is foglalkozol vele, mégis úgy véled a gyász hat ki rád.
4/13 anonim válasza:
Szerintem még nem fogta fel, hogy mi történt. Ez nem csoda. Én 30+ év alatt se igazán tudtam... Részvétem, sajnos erre az idő a gyógyír.
5/13 anonim válasza:
Adj magadnak időt. Ez ilyen. És biztos, hogy a ciklusodat is a stressz kavarta fel. Milyen rokon?
6/13 anonim válasza:
Őszinte részvétem kérdező! Én nagyanyám halála óta (2 és fél éve már) nem térek magamhoz, egyszerűen nem vagyok önmagam. Egyébként nem ellentmondás az, hogy valaki nem sír, én sem sírtam, a temetésen se, utána is csak nagyon ritkán. Nem mindenkinél könnyekben jön ki ez a dolog. Én nem érzem azt se, hogy az idő bármilyen gyógyír lenne, sem azt, hogy az élet körbe nőtte volna, ahogy ezt sokan jósolták. Egyszerűen egy külvilágnak mosolygós zombiként élek.
7/13 anonim válasza:
Lelki trauma a vérzést teljesen fel tudja borítani. A gyászfeldolgozás nagyon hosszú folyamat. Nekem egy búcsúlevél írás segített, amit felolvastam a barátomnak. Utána elégettem.
8/13 anonim válasza:
Lepontozhatjátok a nőgyógyászhoz küldős válaszokat, aztán meg majd pátyolgathatjátok azokat itt, akik a kérdezőt gyászolják...
9/13 anonim válasza:
Mert nyalni fontosabb egyeseknek mint ténylegesen segíteni. ez van...
10/13 anonim válasza:
Nem azért pontoztuk le (én legalábbis), hanem, mert tagadták, hogy a stressz akár így is kihathat a menstruációra. A kettes baromságára, miszerint könnyekben mérhető a gyász mégis mit lehetne reagálni? Nálam durvábban kevesebben gyászolnak, de nem vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!