Vegetáriánus étkezéssel lehet normális testalkatot tartani?
Eléggé vékony vagyok, ha húst hússal eszek is, alig hízok, 68 kg vagyok 178 cm-hez, viszont erősen gondolkozok, hogyha csak úgy 90%-ban is, át kellene állnom vegetáriánus étrendre, amit úgy képzelek el, hogy havi egyszer kétszer minimális hús menne, csak nagyrészt inkább zöldséges ételeket ennék, mert már néha a gyomrom azért érzi, hogy egészségedebb étrendre vágyik, meg a hús is drágább, és kevés zöldséget eszek amúgy is, amit meg kellene.
Szóval a súlyomat tudnám tartani nagyrészt vegán ételekkel? Esetleg még sikerülhetne 4-5 kg plusz? A vegetáriánusokon azt látom, hogy mind eléggé vékony alkatúak, ezért is érdekelne.
Ilyen szemponból a súlytartás, illetőleg a súlynövelés ugyanúgy a kalóriákon múlik vega táplálkozás mellett is, mint húsevő táplálkozás mellett. Tanulj meg kalóriát számolni, és nem fogsz ilyeneket kérdezni.
???
Nem a hús fogyasztása hízlal vagy fogyaszt.
Nem a húson múlik.
Mióta nem eszek húst azóta híztam is már, fogytam is már.
Nyilván nem mindegy hogy pároltzöldséges quinolasalátát eszel, vagy bő olajban sült rántott sajtot sültkrumplival...
"Én azt hittem a zsíroktól hízik az ember ami a húsokban van, meg a szénhidráttól."
Nem vagy képben. A kalóriáktól hízol, a kalóriatöbblettől, nem konkrét makrotápanyogoktól.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!