Szerintetek min kéne változtatnom hogy normális testalkatom legyen?
Kb 162 centi magas vagyok és 50 kiló. Nem vagyok megelégedve a testalkatomal. Széles a derekam (kb 65 cm) a csípőmhöz (kb 86 cm) . és a melkasomhoz, melbőségemhez (kb 83 cm) képest. A hátam is eléggé széles, legalábbis szerintem. Hozzá kell tennem hogy nehéz csontozatú vagyok és a bordakosaram is eléggé széles.
Engem az zavar a leginkább hogy nem olyan vékony a derekam mint amilyet szeretnék és a hátam szélessége is zavar. Valamint a csípőm fölött van egy kis "oldalhájam"
Milyen otthon elvégezhető gyakorlatot tudtok ajánlani a derék és a hát formázásához? Illetve egy kicsit fogyni is szeretnék, és ehhez is kérnék tanácsot. (Kb 48-46 kg lenne a kitűzött cél, voltam már annyi csak visszahíztam)
csontból nem tudsz sehogy sem fogyni, el kell fogadnod magad így, ahogy vagy.
egyébként járj el aerobicra, ott olyan gyakorlatokat csinálnak ami igazából mindenhol formál. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!