Szerintetek normális, hogy így érzem magam vagy változtatnom kéne?
19 éves vagyok, de sosem éreztem magam annyinak, számomra a 18 után következett a 20, ha megkérdezik mennyi vagyok emlékeztetnem kell magam, hogy nem vagyok még 20 (és nem azért mert nem tudnék számolni, csak úgy érzem magam)
Ezenkívül a nálam 1-2 évvel fiatalabbakat úgy nézem, hogy nayon "gyerekek" , nem érzem úgy hogy egy szinten lennék a velem egy korúakkal. A velem egykorúak társaságában néha úgy érzem kívülálló vagyok, ők túl komolytalanok (nem vagyok savanyú vagy ilyesmi, szeretem a viccet, csak őket túl gyerekesnek érzem).
4 évig volt egy nálam 2 évvel idősebb barátom akivel az elején nagyon jól elvoltunk, aztán elvégeztem a gimit, és egyre inkább azt éreztem hogy túl éretlen hozzám képest, nem vagyunk már egy szinten.
Inkább a nálam 5-10 évvel idősebbekkel érzem jól magam, és a pasik közül is inkább az a korosztály tetszik. Főleg, ha már végzett valahol, vagy van már munkája, olyankor érzem azt hogy elég komoly lenne egy kapcsolathoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!