Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Szerintetek ez normális, vagy...

Szerintetek ez normális, vagy változtatnom kéne?

Figyelt kérdés

Vannak barátaim, suliból is, máshonnan is, szoktak hívni közös programokra, de ritkán szoktam velük menni. Inkább otthon maradok és pihenek. Szeretek menni, de valahogy nincs hangulatom az egészhez, és lemondok mindent. Priviben, bővebben is írok, ha valakit érdekel.:D De akkor most én ugye nem számítok atiszociálisnak, vagy esetleg valami kezdődő depresszióról van szó?

17/L

2014. okt. 28. 18:29
 1/4 anonim ***** válasza:
Nincs semmi bajod. Hogy változnod kell e vagy sem, azt neked kell eldöntened.
2014. okt. 28. 18:33
 2/4 anonim ***** válasza:
Ez nem baj, nincs semmi gond veled. Én is ilyen voltam. De ezt meg is bántam. Suli végére sokkal kevesebb embert ismertem mint a barátaim. Illetve nem értettem az akkor történt dolgokat amiket felidéznek.
2014. okt. 28. 20:00
 3/4 anonim ***** válasza:
Én is ilyen vagyok. El vagyok a magam kis világában. Nincs evvel semmi gond, bőven van még időd mindenre. Írj, ha akarsz válaszolok bármilyen kérdésedre.
2014. okt. 29. 01:50
 4/4 anonim ***** válasza:
Nekem is írhatsz, ha gondolod, ebben elég sok tapasztalatom van.
2014. okt. 29. 01:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!