Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Szerintegek gáz az az ember...

Szerintegek gáz az az ember aki a kasszánál nem tud valamit kifizetni pár forint híjján?

Figyelt kérdés

Minap voltam a százasba és egy lány fizetett előttem akinek 100 forint hiányzott a cuccaihoz. Számolgatta az aprót, de nem jött ki. Egy hellt akart visszarakatni, de mondtam, hogy odaadom azt a 100 forintot ezen ne múljon.

Látszólag hülyének nézték a lányt, mert hiányzott az összeg a lány meg hülyén érezte magát, mert adtam neki pénzt.

Nektek mi a véleményetek erről a szituációról?

(bocsi, ha rossz kategória)

2023. dec. 19. 14:02
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Nekem 5 forintot adott egyszer egy csaj :D Cuki volt nagyon. De engem is hülyének nézett a kasszás meg nekem is kicsit ciki volt olyan érzésem volt mintha csöves lennék aki egy kifli áráért koldul pedig nem is én koldultam
2023. dec. 19. 16:03
 12/15 anonim ***** válasza:
100%
#10 lehet te nem tudsz róla, de a bankkártyával is csak akkor tudsz fizetni, ha van rajta pénz.
2023. dec. 19. 16:49
 13/15 anonim ***** válasza:

AZ egyén mentalitásától függ: egy extrovertált poénosra fogja a dolgot, egy intro meg maga alatt lesz a dologtól.

De ugyanez van azzal is, aki előtt lezajlik ez a szitu: az intro nem tesz semmit, kushad, az extrovertáltabb meg vagy kisegíti csak úgy vagy a rosszabbik esetben kipécézi és poén tárgyát művel belőle.

2023. dec. 19. 18:28
 14/15 anonim ***** válasza:

Én mondjuk mászkáltam számológéppel boltban (mobillal, nyilván), mikor még készpénzt használtam 1000 évvel ezelőtt és csak itthonról levittem magammal valamennyit, vagy mikor hónap vége volt és még csóró voltam, annyira azért nem bonyolult, de ha meg nem volt kedvem számológépezni, felkerekítve nem olyan nehéz fejben sem számolni és úgy fixen elég lesz az összeg.

Ettől függetlenül nem gondolom gáznak, csak furcsa, hogy csak úgy odamegy lesz ami lesz alapon.

2023. dec. 19. 19:57
 15/15 anonim ***** válasza:

Egyszer gyerekként kaptam pénzt fagyira, de elszámoltam, azt hittem van annyi, ami még egy ostyarolóra is futja, úgyhogy kértem.

Amikor fizetni kellett, akkor vettem észre, hogy hoppá nincs annyi, de az eladó már belerakta az ostyát a fagyiba, úgyhogy hiába mondtam nyilván, hogy mégse kérem. Itt 10 Ft-tól volt szó, ott puffogott az eladó, a mögöttem álló anyuka kedves volt és kifizette nekem. Nagyon rosszul éreztem magam emiatt, nyilván nem direkt csináltam.

Úgyhogy semmi rosszat nem gondolok, ha valakivel ilyesmi előfordul, akármi is lehet az oka, bármikor segítenék.

2023. dec. 19. 22:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!