Szerintegek gáz az az ember aki a kasszánál nem tud valamit kifizetni pár forint híjján?
Minap voltam a százasba és egy lány fizetett előttem akinek 100 forint hiányzott a cuccaihoz. Számolgatta az aprót, de nem jött ki. Egy hellt akart visszarakatni, de mondtam, hogy odaadom azt a 100 forintot ezen ne múljon.
Látszólag hülyének nézték a lányt, mert hiányzott az összeg a lány meg hülyén érezte magát, mert adtam neki pénzt.
Nektek mi a véleményetek erről a szituációról?
(bocsi, ha rossz kategória)
AZ egyén mentalitásától függ: egy extrovertált poénosra fogja a dolgot, egy intro meg maga alatt lesz a dologtól.
De ugyanez van azzal is, aki előtt lezajlik ez a szitu: az intro nem tesz semmit, kushad, az extrovertáltabb meg vagy kisegíti csak úgy vagy a rosszabbik esetben kipécézi és poén tárgyát művel belőle.
Én mondjuk mászkáltam számológéppel boltban (mobillal, nyilván), mikor még készpénzt használtam 1000 évvel ezelőtt és csak itthonról levittem magammal valamennyit, vagy mikor hónap vége volt és még csóró voltam, annyira azért nem bonyolult, de ha meg nem volt kedvem számológépezni, felkerekítve nem olyan nehéz fejben sem számolni és úgy fixen elég lesz az összeg.
Ettől függetlenül nem gondolom gáznak, csak furcsa, hogy csak úgy odamegy lesz ami lesz alapon.
Egyszer gyerekként kaptam pénzt fagyira, de elszámoltam, azt hittem van annyi, ami még egy ostyarolóra is futja, úgyhogy kértem.
Amikor fizetni kellett, akkor vettem észre, hogy hoppá nincs annyi, de az eladó már belerakta az ostyát a fagyiba, úgyhogy hiába mondtam nyilván, hogy mégse kérem. Itt 10 Ft-tól volt szó, ott puffogott az eladó, a mögöttem álló anyuka kedves volt és kifizette nekem. Nagyon rosszul éreztem magam emiatt, nyilván nem direkt csináltam.
Úgyhogy semmi rosszat nem gondolok, ha valakivel ilyesmi előfordul, akármi is lehet az oka, bármikor segítenék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!