Szerintegek gáz az az ember aki a kasszánál nem tud valamit kifizetni pár forint híjján?
Minap voltam a százasba és egy lány fizetett előttem akinek 100 forint hiányzott a cuccaihoz. Számolgatta az aprót, de nem jött ki. Egy hellt akart visszarakatni, de mondtam, hogy odaadom azt a 100 forintot ezen ne múljon.
Látszólag hülyének nézték a lányt, mert hiányzott az összeg a lány meg hülyén érezte magát, mert adtam neki pénzt.
Nektek mi a véleményetek erről a szituációról?
(bocsi, ha rossz kategória)
pff...
Aki ezen megbotránkozik annak nagyon alacsony az EQ-ja, de talán még az IQ-ja is. Ha elszámolta magát, ha tényleg csak ennyi pénze volt arra a napra megesik az ilyen bárkivel, egyik helyzet sem ciki. Korrigálni kell, a kasszás ez a dolga, hogy lecsippantson, vagy lehúzzon dolgokat.
Szerintem jófej dolog volt kisegítened a lányt, fordított esetben én nem éreztem volna magam hülyén, inkább nagyon hálás lettem volna és megköszöntem volna.
Abszolút nem ciki.
Az meg szerintem hülye érv, hogy ciki mert csak a kasszánál veszi észre. Én még soha nem láttam embereket sázmológéppel mászkálni a boltban, azzal meg tisztában vagyok, hogy akár csak háromjegyű számokat fejben összeadni az emberek elsöprő többsége képtelen. Magyarul: az emberek többségének fogalma sincs mennyit fog pontosan fizetni a végén. A nagyságrendet lehet, hogy tudja, de a 100as azon a hibahatáron belül van.
Nem gáz. Megeshet..
Én ezért fizetek bankkartyávál.. ott ez a veszély nem áll fent.
Nem gáz. Előfordul.
Rendes vagy hogy kisegítetted. De ha vissza kellett volna rakatnia valamit az se lenne gáz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!